Ahimoth Aitan
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
blum nasıl oluyor ya pcden?yescoin ve blum pcden kasılabiliyor.
dotcoin,memefi,tapswap öneririm birde telefondan.
lütfen tarayıcıdan değil uygulamayı yükleyerek kasın pc için.
blum nasıl oluyor ya pcden?yescoin ve blum pcden kasılabiliyor.
dotcoin,memefi,tapswap öneririm birde telefondan.
lütfen tarayıcıdan değil uygulamayı yükleyerek kasın pc için.
ben hepsinde autoclicker kullanıyorum notcoinde de kullandım ama bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlarımda da hiç sıkıntı duymadım şimdiye kadarbıraktıysan ban yiyeceğini sanmıyorum.
açılıyor pcdenblum nasıl oluyor ya pcden?
kazandıradabilir hocam belli olmaz. Memefi da kasmanı öneririmBen blum tapswap dotcoin yescoin 4 tane kasıyorum notcoin kadar kazandırmaz bence ama yine birşeyler bırakır oyuncu sayısı neredeyse 2 3 katına çıktı
iphonedan nasıl yapıcam auto clicker10800 küsür notcoinim var şu anda hala satmadım 300 dolara kadar çıkmıştı ama holdlamayı düşünüyorum uzun bir süre, şu anda da tapswap hamster kombat yescoin wcoin cex.io dotcoin yapıyorum.
İlk başta 10 20 dolar kazanırım da telefon faturamı ödersem iyi olur diye düşünüyodum, şimdi hepsinden 100 dolar kazansam az üstüne de kendi cebimden koysam yeni bi pc alırım diye düşünüyorum beklentim yüksek şu anda
önerileriniz varsa bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben hepsinde autoclicker kullanıyorum notcoinde de kullandım ama bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlarımda da hiç sıkıntı duymadım şimdiye kadar
onu bilemiyorum kardeşim de ev arkadaşım da ios kullanıyor bir kaç app denedik yapamadık araştır belki bulursun bir yolunuiphonedan nasıl yapıcam auto clicker
bağla hocamYescoin de connect Wallet bağlamalı mıyım?
doğrulanmış olması lazım hocam hesabınızınMerhaba Binance hesabında kimlik doğrulama yaptım fakat doğrulama işlemlerini bitirmedim fotoğraflı doğrulama vs yapmadım. Airdrop olduğu zaman coinleri alabilmem için bu işlemleri yapmış olmam gerekiyor mu?