Forumdan konuşma başlat hocam, sorularını sor.arkadaşlar yasak değilse bu coin için bi iletişim yolu alabilir miyim bende işin içine girmek istiyorum telegram üzerinden bana davet kodu atar mısınız
Yespac 3 olsun hocam, 10-8-10-3 benimkiyescoinde boostları kaç lvl yapmalıyım
hocam bu drop nasıl düşüyor ve bu işlem nasıl işliyorForumdan konuşma başlat hocam, sorularını sor.
veya : @chromebey0
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yespac 3 olsun hocam, 10-8-10-3 benimki
liste günü belli olunca paylaşacağım hocam ben, çekim çok basit olacak zaten. Soracak size hangi borsa istediğinizi, adres isteyecekhocam bu drop nasıl düşüyor ve bu işlem nasıl işliyor
Hocam alıp satma için kimlik doğrulaması level 1 yetiyo diye biliyorum.doğrulanmış olması lazım hocam hesabınızın
teşekkürler binance hesabı kurmam gerekli mi telegram cüzdana bağladım coiniForumdan konuşma başlat hocam, sorularını sor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yespac 3 olsun hocam, 10-8-10-3 benimki
Kur hocamteşekkürler binance hesabı kurmam gerekli mi telegram cüzdana bağladım coini
İkisinide yapsın ne olur ne olmaz çekerken sıkıntı olabilir belki.Hocam alıp satma için kimlik doğrulaması level 1 yetiyo diye biliyorum.
olmuyor hocambu yescoinin pacmani arkada kazarken cihaza bir zararı olur mu sürekli çalıştığı için
Şu an öyle bir seçenek gelmedi hocamTapswapta binance tr hesabı bağlanıyor mu?
İkinci seçeneği açmak için yanlış hayırlamıyorsam 0.5 ton gibi bir pra lazım hocam yon hesabınıza yatıracaksınız. Çevrimdışı bot kasarken altındaki bar doluyor online kadarken o bar dolmuyor öyle bir farkı var.Yes coin çevrimdışı kazımdan gelenler 2 seçenek olarak geliyor 2. seçenek %30 fazla veriyor ama almak istediğimde bakiye yetersiz diyor. Bakiyeyi nereye ve ne kadar yüklemem gerekiyor ?
Birde çevrimdışı bot la pacman gibi gezerek kazması arasında ne kadar fark var tam olarak ?