- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
M51 derim daha iyi, kamera performansı diğerine göre biraz kötü
Note 9 pronun garanti servisi mi daha iyi samsungun mu?M51 de 8gb ram var Note 9 Pro da 6GB.
Fakat Note 9 Pro'nun kamerası çok iyi.
Eğer kamera önemli değil diyorsan ki zaten M51 in kamerası da üzmez diye düşünüyorum.
M51 al fakat kamera önemli diyorsan çok seçkim yapacaksan Note 9 Pro.
Zevkler renkler tartışılmaz bence de biraz kötü ama yenilikçi tasarıma sahip olması avantaj.Tipsiz dediğin şey ikisinden de şık.
İki firmadan da garanti sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorum.Note 9 pronun garanti servisi mi daha iyi samsungun mu?
Samsung kullandim yaklaşık 10 sene garantide samsungda sikinti yaşamadım ,ama onu bilmiyorum ne desem yalan olurNote 9 pronun garanti servisi mi daha iyi samsungun mu?
Garantisi samsung firmasının daha iyi ama genpa kvk servisleri de gayet ilgili.Note 9 pronun garanti servisi mi daha iyi samsungun mu?
İki firmadan da garanti sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorum.
Note 9 Pro alıyorum o zaman?Samsung kullandim yaklaşık 10 sene garantide samsungda sikinti yaşamadım ,ama onu bilmiyorum ne desem yalan olur
Seçiminizi iyi yapın.Note 9 Pro alıyorum o zaman?
Xiaomi fanları baya garip bi kitle.Samsung'un düşük seviye modellerinde uzun vadede sıkıntı çıkabiliyor. Samsung bile kendisi yeni nesil modellerde öyle bir şey yapmayacağız mı gibi bir şey demişti.
Poco X3 alınabilir veya hiç xiaomi - samsung bulaşmak istemezseniz Realme'ye bakılabilir.
Kamera biraz önemli. Note 9 Pro alıcağım en iyisi.Seçiminizi iyi yapın.
M51 de 7000mah batarya bulunuyor.
Note 9 Pro da 5050Mah batarya bulunuyor.
M51 8gb ram Note 9Pro 6GB ram.
Kamera konusunda ve işlemci konusunda ise Note 9 Pro daha iyi.
Seçim size kalmış şimdiden hayırlı olsun.
Samsung ve xiaomi'yi oldukça kullanmış birisi olarak konuşuyorum burada. Sen bilirsin. Bana fanboy demeye devam et. Benim önerim realme. İki marka da pek iyi değil. Poco X3'ün özellikleri fiyatına göre iyi. Onu da o yüzden önerdim.Xiaomi fanları baya garip bi kitle.
Samsung u bende kullandım 3 sene şahsen hiç sorun çıkmadıSamsung ve xiaomi'yi oldukça kullanmış birisi olarak konuşuyorum burada. Sen bilirsin. Bana fanboy demeye devam et.
Xiaomi yi bilemem hiç kullanmadım kalitesiz falanda diyemem fakat samsung dan uzak dur bulaşmak istemezsin de demezsin yaniSamsung ve xiaomi'yi oldukça kullanmış birisi olarak konuşuyorum burada. Sen bilirsin. Bana fanboy demeye devam et. Benim önerim realme. İki marka da pek iyi değil. Poco X3'ün özellikleri fiyatına göre iyi. Onu da o yüzden önerdim.