Çözüldü✓ Notebook Profesörleri Göreve !!!

elrici3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bu tarz sitelerden düşünüyorum bu fiyat bandında başka öneriniz varsa açığım. Ayrıca bunlardan birini seçecek olursanız hangisi olurdu? Kronik sıkıntılı olan falan var mı?

Kullanım amacı nedir? Şarj süresi gerekli mi? Tam olarak ne bekliyorsunuz bilgisayardan?

Kullanım amacı nedir? Şarj süresi gerekli mi? Tam olarak ne bekliyorsunuz bilgisayardan?
Haklısın hocam hemen söyleyeyim. Oyun ağırlıklı düşünüyorum.Güncel oyunlarda sıkıntı çıkarmasın. Pil performansı önemli değil. Yani kötü de olmasın notebook tecrübem çok yok o yüzden sayısal bir şey söyleyemem.

Haklısın hocam hemen söyleyeyim. Oyun ağırlıklı düşünüyorum.Güncel oyunlarda sıkıntı çıkarmasın. Pil performansı önemli değil. Yani kötü de olmasın notebook tecrübem çok yok o yüzden sayısal bir şey söyleyemem.
Hocam Vatandan 30 dakika içinde alacaksanız yüzde 5 indirim kodu verdi bana az önce siz kullanın. VM1XMJA6 HP Victus ben kullanıyorum çok memnunum 5 saat kadar da bir pil süresi var üzmedi beni şimdiye kadar. Omen de alabilirsiniz ancak ekran kartı ne kadar stabil bilmiyorum Dell'e gerek yok, Asus yeni kasa güzel model ancak soğutucu isteyebilir deneyimleyenler ekran kartının biraz fazla ısındığını söylemişti kullananlar.

Hocam bu model nasıldır? Acer'e pek yanaşma dediler. Sırf 3070 diye çöp almak istemiyorum. Sen yetkiliysen bir aydınlatıver.
Acer'de kasayı acamiyorsun hocam yani temizligidir vs. hep servise göndermek zorundasın. Yoksa garanti gidiyor, o yüzden ben tavsiye etmiyorum ancak o bütçeye Pazaryerlerinde 3060lı Lenovo Legion düşerse onları alabilirsiniz ama bence işlemcisi 12.nesil olan bir bilgisayar tercih edin. Su an kardeşime baktığımdan ötürü sizin için araştırma yapamıyorum 😁

Dell ve Asus normale göre daha fazla ısınıyor. HP Omen Ryzen işlemcili. Ryzen işlemci de çok ısınıyor. Ben olsam victus seçerdim. Ayrıca bana VM1XMJA6 diye indirim kodu geldi. Onu da kullanabilirsiniz.

Dell ve Asus normale göre daha fazla ısınıyor. HP Omen Ryzen işlemcili. Ryzen işlemci de çok ısınıyor. Ben olsam victus seçerdim. Ayrıca bana VM1XMJA6 diye indirim kodu geldi. Onu da kullanabilirsiniz.
Hocam aynısını bana da verdi herkese ayni kodu mu veriyor bu 😁

Monster kadar ısınacağını sanmıyorum bana kalırsa alabilirsin.

Bu tarz sitelerden düşünüyorum bu fiyat bandında başka öneriniz varsa açığım. Ayrıca bunlardan birini seçecek olursanız hangisi olurdu? Kronik sıkıntılı olan falan var mı?
bütçe nedir amaç ne bunları da yazarmısn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,252
Üyeler
195,576
Son üye
omerfarukakay
Geri