Neler Yeni

Yardım Notebook soğutucu almalı mıyım?

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Bütçe
900
Önceden hiç notebook kullanmadım,oyuncu bilgisayarı için Notebook soğutucu almalı mıyım?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Önceden hiç notebook kullanmadım,oyuncu bilgisayarı için Notebook soğutucu almalı mıyım?
çok bir manası yok 2-3 derece düşürüyor Ghz mhz değerlerin artmaz bile paranız cebinizde kalsın

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mert Güler
Geçen ay almıştım bir laptop soğutucu ama inanılmaz işlevsiz 1-2 derece fark yaratıyor sadece , bilgisayarı yükseltecek stand fazlasıyla işinizi görecektir , resmini attığım ürünü aldım ama iade ettim hiçbir fark yaratmadı

1729152569257.png

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Arif Dağcı
Stand al o kadar bütçem yok diyorsan en kötü kapı stoperi al o bile iş görüyor sadece alttan havayı alsın yeterli

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Doğru diyorsun ama havayı alttan alıyor yeterli yükseklik oluyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

900 rampage modelini bakıyordum dedinizde mantıklı
Alltında herhangi bir şey olmasın. Örtü gibi. Düz zeminde kullan. Ona göre tasarlanmış zaten. Masaüstü gücü göremezsin Laptop ta.

burock14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak doğan
benimde bir gaming soğutucuya ihtiyacım var kış geliyor ama evde bebek olduğu için sıcaklığı yüksek tutmak zorundayım. Bir arkadaş önerisi ile classone gt100 ü araştırdım nette en ucuz startteknoloji firması satıyor, firma ile görüştüm ancak kendilerinin kullanım deneyimi olmadığını sadece teknik detay vb konularda bilgi verebileceklerini belirttiler. Aramızda kullannan bilen var mıdır, tavsiye eder misiniz?

Classone GT100 Gaming Laptop Sogutucu 2200RPM Rgb Işıklı , LED Display Notebook soğutucu stand

Top Bottom