Alamıyorum 0 taksit çıkıyor hepsiburadada sadece alışveriş kredisi çıkıyorNothing Phone 1 A063 8GB Ram 256GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili)
https://amzn.eu/d/fflkfVb
Konudaki fiyattan stok bitti 200 lira farklaAlamıyorum 0 taksit çıkıyor hepsiburadada sadece alışveriş kredisi çıkıyor
Taksit göstermiyor benim kartlardamı sorun var hiç taksit göstermiyor hocam ne ziraat ne yapıkredi ne qnbKonudaki fiyattan stok bitti 200 lira farkla
14999₺ olan fiyatı ekle sepetine. O da 9 taksit.Nothing Phone 1 A063 8GB Ram 256GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing Phone 1 A063 8GB Ram 256GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Taksit göstermiyor benim kartlardamı sorun var hiç taksit göstermiyor hocam ne ziraat ne yapıkredi ne qnb
Hocam ticari kartmı bu bendekiler normal kart
1 seçeneğin başlangıç fiyatı butonuna bas. Oradan sepete ekle. 128 GB olana taksit olmuyor sadece 256 olanda çıkıyor.Hocam ticari kartmı bu bendekiler normal kart
Taksitli telefon diye bişey yok genel olarak bu çok iyi fırsattı açıkcasıArkadaşlar başka var mı böyle 9 ay taksitli telefon?
Biraz daha kötü bir cihaz ama Oppo A5 5G modeline bak.Arkadaşlar başka var mı böyle 9 ay taksitli telefon?