🔥İndirim Nothing Phone 1 9.750₺ 128GB🔥

ARKADAŞLAR BEN OLSAM RİSK ALMAZDIM GİDER ADAM AKILLI SAMSUNG ALIRDIM. VEYA GÜNCELLEMESİ DEVAM EDEN XIAOMI VEYA HONOR. 5-10 BİN TL İNDİRİM İÇİN KREDİ KARTLARINI RİSKE ATMAYA DEĞMEZ. TEMMUZ 2026 GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ BİTİYOR

ARKADAŞLAR BEN OLSAM RİSK ALMAZDIM GİDER ADAM AKILLI SAMSUNG ALIRDIM. VEYA GÜNCELLEMESİ DEVAM EDEN XIAOMI VEYA HONOR. 5-10 BİN TL İNDİRİM İÇİN KREDİ KARTLARINI RİSKE ATMAYA DEĞMEZ. TEMMUZ 2026 GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ BİTİYOR
2023te lozan bitecek, türkiye şahlanacak diyen adamın biraz teknoloji görmüş hali

beyler hepsi buradada şuan 9750 içinde kılıf şarj aleti ve kablosu bulunuyor mu aceb varmı alan ordan ?

beyler hepsi buradada şuan 9750 içinde kılıf şarj aleti ve kablosu bulunuyor mu aceb varmı alan ordan ?
Satıcı Evafone(Nothing Türkiye) ise çıkıyor olması lazım kılıf, şarj aleti cıkmıyor ama spigen' in ucuz adaptörleri ediyor hızlı şarj ve kablo cıkıyor içindne telefonun

En azından bana kılıf ve kablo ile geldi ama kılıf hediye gibi düşün kutudan cıkmıyor aslında

Uygunsuz davranış
2023te lozan bitecek, türkiye şahlanacak diyen adamın biraz teknoloji görmüş hali
Ulan arsız, onlar bile senden 30 iq yüksektir, bu kadar alakasız benzetme yapmazlar. Hayatında ilk defa teknolojiye, ucuz bir cihaz sayesinde ulaşacağını için riskleri göremiyorsun. Ben 15 yıldır en iyi cihazları kullandım. Aç değilim telefona senin gibi. Neyin önemli neyin önemsiz olduğunu biliyorum.

Tanıdığım hiçbir mantıklı insan bu cihazı almadı. Hepsi niye risk alayım üç kuruş için dedi. Avrupa ve Amerika'da eskiyi getir yeniyi götür kampanyasına girmiş, satılmayan ürünü Türk insanı sayesinde eritiyorlar, son kullanma tarihi yaklaşan süt gibi. Gelmiş bana siyasi benzetme yapıyor velet.

Son düzenleme:
Geri