genelde tüm telefonlar whatsappta bi sapıtıyor nedense benim emektar 12de whatsappta sıkıntılar yaşıyordu bi araArka kamerasi malzeme kalitesi açısından vs 10 numara telefon ancak 1) ön kamera kötü 2) Whatsappdan fotoğraf atarken donma sorunu var çektiğiniz fotoğraflar (eğer Whatsappdan çekerseniz) 3-5 sn sonra hazır oluyor (sadece ilk resim) bi süre yapmıyor sonra gene yapıyor vsvs. Bunlar sizin için problem değilse 10 numara tel kendisi
s25 kullanıyorum bende herhangi bir sıkıntı olmadıgenelde tüm telefonlar whatsappta bi sapıtıyor nedense benim emektar 12de whatsappta sıkıntılar yaşıyordu bi ara
O kadar da değil hocam.Bu fiyata oled ekranlı telefon alıyon inanılır gibi değil demek ki iphone da bu fiyatlara satabilirmiş, harbi güzel kazıklanıyoruz tr de.
İşte buna çökülür. Yan sanayisi gibi duran cihaza (CMF 1) aynı fiyatı “büyük indirim” olarak istiyorlardı geçen malum![]()
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
eski ama fiyata göre güzel cihaz