Neler Yeni

Nothing Phone 1 Siyah 8/128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 13.200TL

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben kullanıyorum şu anda basit ve güzel ancak 2.6 dan bırakmanızı öneririm çünkü 3.0 su anda baya bataryayi yiyor:) ön kamerası gece kötü

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galaxy M21'den geçilir mi

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum İphoneden sonra tek memnun kaldığım cihaz onca samsung s23 - fold 4 kullanan birisi olarak.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum İphoneden sonra tek memnun kaldığım cihaz onca samsung s23 - fold 4 kullanan birisi olarak.
Bende bazı problemler olmaya başladı. WhatsAppdan fotoğraf atarken donması, Instagram'dan bildirim gelmemesi, şarjının çabuk bitmesi gibi. Np1 miydi sizinkisi de böyle şeyler oluyo muydu

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Bende bazı problemler olmaya başladı. WhatsAppdan fotoğraf atarken donması, Instagram'dan bildirim gelmemesi, şarjının çabuk bitmesi gibi. Np1 miydi sizinkisi de böyle şeyler oluyo muydu
Ben alalı 1 hafta oldu sizi dinleyip 3.0'a hala geçmedim ne kadar süredir kullanıyorsunuz telefonu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Arda doğan
Bu telefonun nesi iyi anlamadım?

manake

80+
Bu telefonun nesi iyi anlamadım?

Apple'ın Android versiyonu gibi düşünebilirsin sistemini. Çok hızlı, donma vs hiç yok, şarjı çok iyi gidiyor.Gereksiz uygulama ve rekamlarla seni ve sistemi yormuyor. Bu Dün aldığım ekran süresi.

Bu linkte hem nothing'in hemde samsung ve xiaomi'nin arkaplanda kullandığı gereksiz uygulamaların listesi var.Linkteki alt sayfalara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

1739280673681.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Arda doğan
Apple'ın Android versiyonu gibi düşünebilirsin sistemini. Çok hızlı, donma vs hiç yok, şarjı çok iyi gidiyor.Gereksiz uygulama ve rekamlarla seni ve sistemi yormuyor. Bu Dün aldığım ekran süresi.

Bu linkte hem nothing'in hemde samsung ve xiaomi'nin arkaplanda kullandığı gereksiz uygulamaların listesi var.Linkteki alt sayfalara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Alıntıyı görüntüle
İyiymiş ha poco f6 ya ayar mı çeksem

Top Bottom