4k 60fps çekemeyen telefonu 26k ya satıyorlarözelliklerine baktımda bu fiyata değmez gidin daha düzgün bişi alın
ya bu oyun telefonu kaldıki çekebilen telefonlarda bile kötü görüntü sergiliyor dümenden 4k deniyor oyun telefonu bu ama bu fiyata bunu almam ben gider poco f7 alırım az daha ekleyip4k 60fps çekemeyen telefonu 26k ya satıyorlar
Oyun telefonu bile değil kiya bu oyun telefonu kaldıki çekebilen telefonlarda bile kötü görüntü sergiliyor dümenden 4k deniyor oyun telefonu bu ama bu fiyata bunu almam ben gider poco f7 alırım az daha ekleyip
Yazılımdan kazanıyor tüy gibi yazılımı pubg de sabit FPS veriyor ısınmıyorözelliklerine baktımda bu fiyata değmez gidin daha düzgün bişi alın
Telefon bende var video konusunda aşırı berbart hiç net değil video için gcam kullanıyorum ama emin olun fotoda çok başarılı özellikle selfiesi iphon gibi elimde iphonda var sürekli karşılaştırıyorum. Aşırı doğal bir kamerasi var.4k 60fps çekemeyen telefonu 26k ya satıyorlar
biraz daha verip s24fe almak her türlü daha mantıklı geliyor bana 7gen3 işlemci sırıtmış nothingdeTelefon bende var video konusunda aşırı berbart hiç net değil video için gcam kullanıyorum ama emin olun fotoda çok başarılı özellikle selfiesi iphon gibi elimde iphonda var sürekli karşılaştırıyorum. Aşırı doğal bir kamerasi var.
s24fe s24 s24 plus ultra bütün serileri aldım sattım kullandım hepsinin arayüzünde mikro lag boştayken ısınma vardı ve hiçbirinin ana kamerasını beğenmedim Hiç doğal değil işlemmiş kontrastlı aşırı keskin fotoğraflar çekiyordu sosyal medyaya hiç uygun değil, ayrıca s24 ile pubg oynadığımda daha ilk dakikadan ısınıp droplar girmeye başlıyordu nothing de hiç yaşamadım 7s gen 3 olmasına rağmen.biraz daha verip s24fe almak her türlü daha mantıklı geliyor bana 7gen3 işlemci sırıtmış nothingde
boştayken ısınma hiç olmadı bende s24fe kullanıyorums24fe s24 s24 plus ultra bütün serileri aldım sattım kullandım hepsinin arayüzünde mikro lag boştayken ısınma vardı ve hiçbirinin ana kamerasını beğenmedim Hiç doğal değil işlemmiş kontrastlı aşırı keskin fotoğraflar çekiyordu sosyal medyaya hiç uygun değil, ayrıca s24 ile pubg oynadığımda daha ilk dakikadan ısınıp droplar girmeye başlıyordu nothing de hiç yaşamadım 7s gen 3 olmasına rağmen.