🔥İndirim Nothing Phone 3A 256gb 25.999TL

Arkası çok çirkin geldi gözüme

özelliklerine baktımda bu fiyata değmez gidin daha düzgün bişi alın

4k 60fps çekemeyen telefonu 26k ya satıyorlar
ya bu oyun telefonu kaldıki çekebilen telefonlarda bile kötü görüntü sergiliyor dümenden 4k deniyor oyun telefonu bu ama bu fiyata bunu almam ben gider poco f7 alırım az daha ekleyip

ya çok merak ediyorum şu telefonu oyun için alanlar ne yaşıyor lan telefon bu telefon alo diyorsun fotoğraf çekiyorsun sosyal medyada geziyorsun oyun ne lan dandini dastan oyunlar için sırf daha* performanslı* diye kamerasından ve arayüzündenmi kısıcam madem oyun oynayacaksınız Playstation, Xbox, Bilgisayar, El konsolları (nintendo vs.) alın telefon ne lan taş çatlasa oynayacağınız Genshin impact ya da Hitman yeni çıkış yaptı oda ama aynı keyfi vermez bırakın Allahın için şu işlemci performansını ya.

özelliklerine baktımda bu fiyata değmez gidin daha düzgün bişi alın
Yazılımdan kazanıyor tüy gibi yazılımı pubg de sabit FPS veriyor ısınmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k 60fps çekemeyen telefonu 26k ya satıyorlar
Telefon bende var video konusunda aşırı berbart hiç net değil video için gcam kullanıyorum ama emin olun fotoda çok başarılı özellikle selfiesi iphon gibi elimde iphonda var sürekli karşılaştırıyorum. Aşırı doğal bir kamerasi var.

Telefon bende var video konusunda aşırı berbart hiç net değil video için gcam kullanıyorum ama emin olun fotoda çok başarılı özellikle selfiesi iphon gibi elimde iphonda var sürekli karşılaştırıyorum. Aşırı doğal bir kamerasi var.
biraz daha verip s24fe almak her türlü daha mantıklı geliyor bana 7gen3 işlemci sırıtmış nothingde

biraz daha verip s24fe almak her türlü daha mantıklı geliyor bana 7gen3 işlemci sırıtmış nothingde
s24fe s24 s24 plus ultra bütün serileri aldım sattım kullandım hepsinin arayüzünde mikro lag boştayken ısınma vardı ve hiçbirinin ana kamerasını beğenmedim Hiç doğal değil işlemmiş kontrastlı aşırı keskin fotoğraflar çekiyordu sosyal medyaya hiç uygun değil, ayrıca s24 ile pubg oynadığımda daha ilk dakikadan ısınıp droplar girmeye başlıyordu nothing de hiç yaşamadım 7s gen 3 olmasına rağmen.

s24fe s24 s24 plus ultra bütün serileri aldım sattım kullandım hepsinin arayüzünde mikro lag boştayken ısınma vardı ve hiçbirinin ana kamerasını beğenmedim Hiç doğal değil işlemmiş kontrastlı aşırı keskin fotoğraflar çekiyordu sosyal medyaya hiç uygun değil, ayrıca s24 ile pubg oynadığımda daha ilk dakikadan ısınıp droplar girmeye başlıyordu nothing de hiç yaşamadım 7s gen 3 olmasına rağmen.
boştayken ısınma hiç olmadı bende s24fe kullanıyorum

S.a oyun için Max 15-16 bin yurtdisi ne önerirsiniz,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,950
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri