Nothing phone cmf 1 alınır mı?

cmf yi iptal etmemin sebebi kasa kalitesinin ve diğer bileşenlerin zayıf olması oldu hoparlör titreşim motoru vs kalitesizmiş sanırım ama ekran olarak aklımı çeldi çünkü 2000nit parlaklığı var ve np1 den daha büyük np1 de 700nit
700 nit np1
1225 nit cmf1 tepe tüm ekran parlaklıgı.
Manuelde 450 vs 700

Ekran olaram cmf1 bariz iyi evet. Ama nothing 1' i kullanırken hiç parlaklık sorunu yaşamadım. Realme gt2 ye göre bir tık eksik hissettirdi güneş altında ama onun dısında düz ekran işte.

Ekran olarak cok beklentin varsa cmf1' i tekrar alabilirsin ama cmf1 dediğimiz alet dümdüz ben telefonu alim google' a girim instada gezinim aleti başka bir özelliği yok.
Ya kötü ya da özellik direkt yok

Android 12 de falan kullandın heralde iki konuda da iyi telefon a35 den biraz kötü olması lazım batarya da. Wifi de 7+ saat kullanım yaptım rahatca.
Arayüzü kötü bence np1' in geri kalanında a5x segmenti bir cihaz zaten
yok hocam geldigi gun android 15 gectim 120hzde 6 saat falan ekran suresi vardi 60hz cektim suan iyi gidiyor 8 kusur kamera tatmin etmedi birazdan a35le karsilastirmasini eklerim arayuz basta kotuydu 15 gecince guzellesti ama fazla ayar olmamasi can sikiyor en basitinden sarki dinlerken onume video cikinca sarki duruyor ikisini ayni anda oynatamiyor

yok hocam geldigi gun android 15 gectim 120hzde 6 saat falan ekran suresi vardi 60hz cektim suan iyi gidiyor 8 kusur kamera tatmin etmedi birazdan a35le karsilastirmasini eklerim arayuz basta kotuydu 15 gecince guzellesti ama fazla ayar olmamasi can sikiyor en basitinden sarki dinlerken onume video cikinca sarki duruyor ikisini ayni anda oynatamiyor
İkisini aynı anda oynatma diye bi olay mı varmıs bende bir tek telegramdaki videoları açarsam şarkı veya youtube durmuyor iki telefonumda da

cmf yi iptal etmemin sebebi kasa kalitesinin ve diğer bileşenlerin zayıf olması oldu hoparlör titreşim motoru vs kalitesizmiş sanırım ama ekran olarak aklımı çeldi çünkü 2000nit parlaklığı var ve np1 den daha büyük np1 de 700nit
ips lcd 450 nit telefondan gectim 700 gayet yeterli geliyor neyini begenmediniz hocam amoled ekran bence yeterli

İkisini aynı anda oynatma diye bi olay mı varmıs
xiaomilerde her uygulamanin sesini ayarlama vardi bunda iki isi beraber yapamiyosun

700 nit np1
1225 nit cmf1 tepe tüm ekran parlaklıgı.
Manuelde 450 vs 700

Ekran olaram cmf1 bariz iyi evet. Ama nothing 1' i kullanırken hiç parlaklık sorunu yaşamadım. Realme gt2 ye göre bir tık eksik hissettirdi güneş altında ama onun dısında düz ekran işte.

Ekran olarak cok beklentin varsa cmf1' i tekrar alabilirsin ama cmf1 dediğimiz alet dümdüz ben telefonu alim google' a girim instada gezinim aleti başka bir özelliği yok.
Ya kötü ya da özellik direkt yok
ekran büyüklüğü de düşününce cmf daha mantıklı geliyor ama diğer bileşenler sorun

xiaomilerde her uygulamanin sesini ayarlama vardi bunda iki isi beraber yapamiyosun
Uygulama uygulama ses ayarlama benim realme de var aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam biri 6.7 biri 6.5 cok fark yok bence tasarimdan direkt cmfyi elemeniz gerekiyor np1 kasasi aluminyum arka cam
Arka cam gibi ya cam hissiyatı yok ama cam diyolar arkası baya dümdüz plastik gibi hissettiriyor ama telefonun simetrik tasarımı sayesinde premium duruyor ve metal çerçeve eklenince önden baya premium duruyor

evet nothingde ayarlar cok kisitli

Arka cam gibi ya cam hissiyatı yok ama cam diyolar arkası baya dümdüz plastik gibi hissettiriyor ama telefonun simetrik tasarımı sayesinde premium duruyor ve metal çerçeve eklenince önden baya premium duruyor
on arka gorilla glass 5 diye biliyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte o güzel duruş cmf yi iptal etmeme sebep oldu

on arka gorilla glass 5 diye biliyorum
Bende öyle de arkası baya dümdüz plastik. Realme gt2 de plastik ama gt2' nin plastiği daha bile kaliteli bence bu dümdüz pleksi kasa camı gibi arkası

Bir de bende gt2 de uygulama başına ses var ama youtube açıyom yt music açıınca öbürü calmıyor misal

Bende öyle de arkası baya dümdüz plastik. Realme gt2 de plastik ama gt2' nin plastiği daha bile kaliteli bence bu dümdüz pleksi kasa camı gibi arkası

Bir de bende gt2 de uygulama başına ses var ama youtube açıyom yt music açıınca öbürü calmıyor misal
pocoda caliyodu bi ayar acmistim sarki dinlerken video izleyebiliyodum

Ziraat bankası ve garanti 500tl civarı iade veriyordu, garanti bankası alt limit 10000tl bakabilirsiniz ve trendyoldan cmf phone 1 kuponla yani ek oluyorsa ona da bakabilirsiniz ve herhalde nothing telefon alırsanız cihazı sitesine kaydederseniz ek 2 yıl garanti veriyor herhalde.

Cmf 1 şirketten 2 kişi aldı. Telefon çok hızlı ve bugün duyurulan nothing os 4.0'ı ve ilerideki birçok sürümü alacak.
Kasa plastik olabilir ama diğer çinlilerle alakası yok. Gayet güzel hissiyat veriyor. Nfc olmasın, qr kod ve e devlette nfc olmadan işlemleri yapmak mümkün ama evet, nfc olmaması cihazın en yumuşak karnı.
Ekranı çok iyi. , çok hızlı, aksesuarlarla daha işlevsel.
Np1, 3 yıllık cihaz. 2 yıl daha kullanırım diyorsunuz, güncelleme desteği bitti ve o kadar uzun zaman kutuda beklemiş bir cihazın bataryası zayıflamıştır.
Np1 Kötü bir cihaz değil ama cmf güncelleme ve ekran nedeniyle tercih edilir. Keşke gelseydi, 14 gün iade hakkınız var. 1-2 hafta kullanır, beğenmezseniz iade ederdiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri