Nothing phone cmf 1 alınır mı?

Sadece instaya google' a falan gireirm diyosan iyi tercih. Onun dısında kötü telefon
oyun vs oynamıyorum temelinde ne kadar uzun süre dayanırsa o kadar iyi benim için çünkü ben idarelik kullanıp anneme vereceğim ve benim için en önemli olan şey ekran ve batarya iksi ne kadar farkeder iki telefonda

nothing 1 den ne kadar farkı varki ?
Nothing 1' in kamerası var cmf1' in tek olayı işlemcisi ki o da nothing 1 ayarı zaten max.

Nothing 1' in kamerası üst seviye bile kalıyor S23' e göre çok sırıtmıyor ki sensör boyutları aynı

Bir de nothing 1' de ortalama bir UW kamerası varken cmf1 de direkt UW kamerası yok

NP1 de kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj var ayrıca nfc var

nothing 1 den ne kadar farkı varki ?

stok ekleyip mi giriyolar yoksa başka satıcılardanmı ?
indirim yapan evofone nothing turkiye ayni satici muhtemelen bu 2 sitenin birinde yarin indirime girer tekrar

Screenshot_1.webp

ekran olarak nasıl ama çoktan iptal ettim nothing 1 denk getireceğim en kötü
Ortalama bir ekran muhtemelen ikisi yakındır.

Ben GT2 Kullanıyorum ekran bana göre cansız bence ama cmf1 de böyledir muhtemelen.
Ayrıca nothing yazılımı bence iyi değil realme 12 plus'a da bakardım

Nothing 1' in kamerası var cmf1' in tek olayı işlemcisi ki o da nothing 1 ayarı zaten max.

Nothing 1' in kamerası üst seviye bile kalıyor S23' e göre çok sırıtmıyor ki sensör boyutları aynı

Bir de nothing 1' de ortalama bir UW kamerası varken cmf1 de direkt UW kamerası yok

NP1 de kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj var ayrıca nfc var
np1 kamerasi a35den kotu hocam

poco x3 de daha iyi cekiyordu batarya ve kamera olsa baya iyi telefon
Android 12 de falan kullandın heralde iki konuda da iyi telefon a35 den biraz kötü olması lazım batarya da. Wifi de 7+ saat kullanım yaptım rahatca.
Arayüzü kötü bence np1' in geri kalanında a5x segmenti bir cihaz zaten

cmf yi iptal etmemin sebebi kasa kalitesinin ve diğer bileşenlerin zayıf olması oldu hoparlör titreşim motoru vs kalitesizmiş sanırım ama ekran olarak aklımı çeldi çünkü 2000nit parlaklığı var ve np1 den daha büyük np1 de 700nit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri