Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,839
bi yerde bitiyo diger gun baska yerde indirime giriyo hocam bence iptal edinnasıl stok bitmedimi ben cmf yi aldım bile
bi yerde bitiyo diger gun baska yerde indirime giriyo hocam bence iptal edinnasıl stok bitmedimi ben cmf yi aldım bile
nothing 1 den ne kadar farkı varki ?Sadece instaya google' a falan gireirm diyosan iyi tercih. Onun dısında kötü telefon
stok ekleyip mi giriyolar yoksa başka satıcılardanmı ?bi yerde bitiyo diger gun baska yerde indirime giriyo hocam bence iptal edin
oyun vs oynamıyorum temelinde ne kadar uzun süre dayanırsa o kadar iyi benim için çünkü ben idarelik kullanıp anneme vereceğim ve benim için en önemli olan şey ekran ve batarya iksi ne kadar farkeder iki telefondaSadece instaya google' a falan gireirm diyosan iyi tercih. Onun dısında kötü telefon
Nothing 1' in kamerası var cmf1' in tek olayı işlemcisi ki o da nothing 1 ayarı zaten max.nothing 1 den ne kadar farkı varki ?
indirim yapan evofone nothing turkiye ayni satici muhtemelen bu 2 sitenin birinde yarin indirime girer tekrarnothing 1 den ne kadar farkı varki ?
stok ekleyip mi giriyolar yoksa başka satıcılardanmı ?
Ortalama bir ekran muhtemelen ikisi yakındır.ekran olarak nasıl ama çoktan iptal ettim nothing 1 denk getireceğim en kötü
np1 kamerasi a35den kotu hocamNothing 1' in kamerası var cmf1' in tek olayı işlemcisi ki o da nothing 1 ayarı zaten max.
Nothing 1' in kamerası üst seviye bile kalıyor S23' e göre çok sırıtmıyor ki sensör boyutları aynı
Bir de nothing 1' de ortalama bir UW kamerası varken cmf1 de direkt UW kamerası yok
NP1 de kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj var ayrıca nfc var
A35 ile s23 yakın o zamannp1 kamerasi a35den kotu hocam
poco x3 de daha iyi cekiyordu batarya ve kamera olsa baya iyi telefonA35 ile s23 yakın o zaman
Android 12 de falan kullandın heralde iki konuda da iyi telefon a35 den biraz kötü olması lazım batarya da. Wifi de 7+ saat kullanım yaptım rahatca.poco x3 de daha iyi cekiyordu batarya ve kamera olsa baya iyi telefon