🔥İndirim NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Ben de 5 senedir npte 9 pro kullanıyorum yapıştı gitmiyor
Bağ kurdum ben o olmazsa yapamam muhtemlen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell dışında bir satıcı olsa da pedere alsam ben de. Dün telefon alalım dedi diğer satıcıları kaçırdık. Turkcell'den bir şey alasım gelmiyor neden bilmiyorum.
Satıcı evafone resmi distrubütor falan öyle bir şey

Güncelleme: Bi öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Bana gelen faturada ürünün yanındaki kılıfta ayrıca faturalanmıştı ve 9999tl ödememe rağmen faturada 10.450tl olarak gözüküyordu. Çok sanmıyorum ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir
Hocam bende 400tl indirim var bi ogrenci de

+ indirim kuponları faturaya dahil olmayabilir.Faydalanacağınızı ssnmıyorum vergisiz telden

Güncelleme: Bi öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Bana gelen faturada ürünün yanındaki kılıfta ayrıca faturalanmıştı ve 9999tl ödememe rağmen faturada 10.450tl olarak gözüküyordu. Çok sanmıyorum ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir
Kuponla düşen fiyat vergisiz telefona girmiyor işte. Sepette indirim falan da olmuyor fatura indirimsiz fiyattan kesiliyor çünkü. N11 de sepet indirimi vardı mesela bu cihaz satılırken. Direkt fiyatın 9499 olması gerek, kılıf meselesi firmayla halledilir.

Hocam bende 400tl indirim var bi ogrenci de

+ indirim kuponları faturaya dahil olmayabilir.Faydalanacağınızı ssnmıyorum vergisiz telden
Bende de 400 görünüyordu, pasajda uygulayınca 500 tl indirim yaptı.

Kuponla düşen fiyat vergisiz telefona girmiyor işte. Sepette indirim falan da olmuyor fatura indirimsiz fiyattan kesiliyor çünkü. N11 de sepet indirimi vardı mesela bu cihaz satılırken. Direkt fiyatın 9499 olması gerek, kılıf meselesi firmayla halledilir.
O Sıkıntı işte ya :(

Teşekkürler bilgilendirme için
Bi öğrenci uygulaması öğrencilere özel pasajda 400 veya 500 tl indirim yapıyor konuya eklenirse iyi olur.

nefes ayları kampanyası ne oluyo hocam o kaç tl veriyo
Tl vermiyor eğer bankkartın varsa yani gençkart değil bankkart ziraat varsa ekstren kesilince nefes ayları seçeneği var, borcunun yarısını ödüyorsun yarısını faizsiz diğer aya erteliyor ama her yıl 2 kez ve 2 ay ardı ardına yapılmıyor bakmak isteyen bakabilir.

5G var mı bu cihazda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri