kagankan0
80+ Bronze
Olur benceokulları bile gidilmedi sadece sınavlar oldu karne indirimi olurm mu bilmem
Olur benceokulları bile gidilmedi sadece sınavlar oldu karne indirimi olurm mu bilmem
Ne fark var ?NOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
silindiNe fark var ?
bu fiyata 1-2 gün önce 3500 ve 2060lı sistem atmışlardı. biraz bakın istersen.Ya Ben PC alıcam bunu düşündüm alınır mı bir monitörle alıcam 6000 e denk gelicek bana https://www.gaming.gen.tr/urun/5136...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
pekibu fiyata 1-2 gün önce 3500 ve 2060lı sistem atmışlardı. biraz bakın istersen.
vatana itopya ya bakayım.bu fiyata 1-2 gün önce 3500 ve 2060lı sistem atmışlardı. biraz bakın istersen.
dediğim gibi 1-2 gün önce atılmıştı. stok bitmiş, indirimdeyse indirim bitmiş olabilir. ben sadece şansını denemen için söyledim.RTX 2060 sistem yok bu fiyata
Peki karne indirimi olur mu Gaming.gen.tr de ?dediğim gibi 1-2 gün önce atılmıştı. stok bitmiş, indirimdeyse indirim bitmiş olabilir. ben sadece şansını denemen için söyledim.
ara ara bazı sitelerde, bazı sistemlerde güzel indirimler oluyor. ancak bekleyip riske etmek istemezsen bu attığın sistemi de alabilirsin. kötü bir sistem değil. yalnızca çok kötü bir dönemded pc alıyorsun ve gelecek de pek aydınlık değil. ben bu mining patlaması yeni yeni başladığı zaman 6500tlye 5600xtli sistem dizdim. şimdi bu fiyatları görmek üzüyor gerçekten.Peki karne indirimi olur mu Gaming.gen.tr de ?
Neredeyse aynı ozelliklere sahip bir sistem var elimde Cod warzone da 90 70 arası fps alıyorum. (orta ayarlarda)bilgisayarımı ve monitörü 4000 e satıp alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA 5 COD Black Ops RDR 2 gibi.
üara ara bazı sitelerde, bazı sistemlerde güzel indirimler oluyor. ancak bekleyip riske etmek istemezsen bu attığın sistemi de alabilirsin. kötü bir sistem değil. yalnızca çok kötü bir dönemded pc alıyorsun ve gelecek de pek aydınlık değil. ben bu mining patlaması yeni yeni başladığı zaman 6500tlye 5600xtli sistem dizdim. şimdi bu fiyatları görmek üzüyor gerçekten.
Bu iyi mi ?Neredeyse aynı ozelliklere sahip bir sistem var elimde Cod warzone da 90 70 arası fps alıyorum. (orta ayarlarda)