Nova-12100F vs Nova-1660S

Ne dion knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk cok garip bi insansin la adamin sana bi sovmedigi kalmis sen tesekkur ediyon
Ben cildirdim burda
Eğer her şeyi test edip, her bilgiyi kendi testleriyle buluyorsa helal olsun. Böyle birine karşı çıkmak benim ayıbım olur.

nE ? 2060 3060 la mı yarışıyor
Yüzde 11/13 arası 3060 önde ama 2060 da iyi karttır
A104C013-F84C-42B8-947F-E8FB4DC30095.png

Mesaj silme olmadığından zaten habire boş mesaj yazıyorsun. Yazdıklarının yarısı yarım yamalak bilgiler, geri kalanın bir kısmı başkaların bilgileri. Diğer kısım ise konuya yardımcı olmayan, boş mesaj. 🗑️
mesaj silme özelliği olmasa bile boş mesajımı düzenle yapıp değiştiririm zaten. Ben üstteki sistemin daha mantıklı olmasını açıklamaya çalışıyorum ve bunun boş mesaj olduğunu düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız saygı duyarım

mesaj silme özelliği olmasa bile boş mesajımı düzenle yapıp değiştiririm zaten. Ben üstteki sistemin daha mantıklı olmasını açıklamaya çalışıyorum ve bunun boş mesaj olduğunu düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız saygı duyarım
Sana dememiştim ama sen bilirsin.

Mesaj silme olmadığından zaten habire boş mesaj yazıyorsun. Yazdıklarının yarısı yarım yamalak bilgiler, geri kalanın bir kısmı başkaların bilgileri. Diğer kısım ise konuya yardımcı olmayan, boş mesaj. 🗑️
Sonuna kadar katılıyorum.Saçma sapan yorumlar yapıyor 1.5 ayda gold olmasına şaşmamalı,geçen uyarı yedim bunun yüzünden,zorla küfür istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,008
Üyeler
186,703
Son üye
tahirdemir
Geri