Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Yo. Stok halde 10400F daha güçlü.Işlemcisi daha iyi
Yo. Stok halde 10400F daha güçlü.Işlemcisi daha iyi
3600 ün avantajları daha fazlaYo. Stok halde 10400F daha güçlü.
İşte dediğin gibi ''stok'' oc ile 3600 her türlü geçer.Yo. Stok halde 10400F daha güçlü.
Rahat ol gayet iyi sistem. H. O.Şimdi aklımı karıştırmayın arkadaşlar
Aldık sistemi pişman olmayak sonra
stok fanla oc yapabilir mi 3600'e?İşte dediğin gibi ''stok'' oc ile 3600 her türlü geçer.
neymiş?3600 ün avantajları daha fazla
Öyle deme hocam. Sharkoon fanboylar gelip seni linçleyebilir. Dün geceden beri linç yiyorumPSU kötü, onun dışında güzel sistem. Hayırlı olsun.
Stok halde yapılması pek tavsiye edilmese de 100 150Tl ye bir soğutucu alırsan rahat yaparsın.stok fanla oc yapabilir mi 3600'e?
neymiş?
Sharkoon fanboyu da olmazsın beÖyle deme hocam. Sharkoon fanboylar gelip seni linçleyebilir. Dün geceden beri linç yiyorum
Yükseltme avantajı daha iyi. 5600x e kadar yolu var.stok fanla oc yapabilir mi 3600'e?
neymiş?
Corsair in bi psu sunu önerdik diye crosshairr fanboyuzunuz diyen oldu laSharkoon fanboyu da olmazsın be
Adama neden almaması gerektiğini açıklıyorum 100 tane forum atıyorum neden alınmaz diye. Her psu'da başına gelebilir bunlar diyolar. Bunlar kanıt değil lekeleme diyorlar Galiba sharkoon bunları maaşa bağlamış.Sharkoon fanboyu da olmazsın be
Epik BRUHCorsair in bi psu sunu önerdik diye crosshairr fanboyuzunuz diyen oldu la
nE? SDAFŞKDSLŞKF adam dini gibi tapıyor lekeleme falan aga biz niye sharkoon'a iftira atalım karalamaya çalışalım .DDAdama neden almaması gerektiğini açıklıyorum 100 tane forum atıyorum neden alınmaz diye. Her psu'da başına gelebilir bunlar diyolar. Bunlar kanıt değil lekeleme diyorlar Galiba sharkoon bunları maaşa bağlamış.