Ns200 motorumun tinerle boyası silindi

Reaksiyon skoru
56
Bugün motoruma sticker seti yapistirirken motorun orjinalindeki stickerleri de söktük. Yapiskan izleri kalınca tinerli bezle sildik o yerleri. Ama gorseldeki yerde boya sıyırdı. Flash çekim olduğu icin cok beyaz duruyor ama koyu gri gibi oldu. Ne kadar masraf tutar sizce ve kendim yapabileceğim bir şey mi?

Ekler

• 20241105_182131.jpg
    20241105_182131.jpg
    3.3 MB · Hit: 49
Bugün motoruma sticker seti yapistirirken motorun orjinalindeki stickerleri de söktük. Yapiskan izleri kalınca tinerli bezle sildik o yerleri. Ama gorseldeki yerde boya sıyırdı. Flash çekim olduğu icin cok beyaz duruyor ama koyu gri gibi oldu. Ne kadar masraf tutar sizce ve kendim yapabileceğim bir şey mi?
Profesyonel tabanca ile yapılırsa hatasız bir görünüm olur parçayı sök boyacidan aynı renkte renk bastır boyacıya götür boyasın hocam çok bişey tutacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığın tiner selülozik miydi

Profesyonel tabanca ile yapılırsa hatasız bir görünüm olur parçayı sök boyacidan aynı renkte renk bastır boyacıya götür boyasın hocam çok bişey tutacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığın tiner selülozik miydi
Valla hatirlamiyorum. Baska yeri de silmiştim bi burası oldu böyle

Aga nasıl becerdin bunu ama önemsiz bir şey parçayı sök kaliteli bir boyacıda boyat geri yerine tak bitti gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,803
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri