NS200 Projelik Toplama HK.

Reaksiyon skoru
7
17 yaşındayım, bir proje için Bursa’dan evraksız bir NS200 şasesi(Evraksız) aldım .Nakliyesiyle birlikte bana maliyeti 18 bin TL oldu. Görseldeki gibi sadece ön tekerleği eksik. Fakat hem ailemin hem de çevremin 'hurda bu, başına iş açarsın' tarzındaki yoğun baskıları nedeniyle şu an büyük bir kararsızlık içindeyim. Projeye başlamadan önce çok emindim ama şu an 'elimde patlar mı' korkusuyla pişmanlık yaşıyorum. Sizce bu durumdan nasıl bir yol izlemeliyim?
Messenger_creation_446A7C2A-77A1-4FE6-9C42-3E70620FF19B.webp

günün sonunda evraksız bir motorla ne yapmak istiyorsun 40-50 bin harcayıp kaçak mı süreceksin ?

ilk önce ns200 görünce heyecanlandım bende suan 24 ug kırmızı kasası var 10bin kmde canını alıyorum bana mısın demiyor
bi yandan 2015 kasa ns200 var elimde 6 aydır sanayide ustası ayrı dert parçaları ayrı dert gözünde büyütmek istemem ama benim blok komple yapılıyor ona ragmen 30bin ödedim bi 30 daha çıkıcak eksik parcaları cok fazla bende 10bin TL'ye almıştım bitik haldeyken hala çıkmadı eksiğinide bilmiyorum suan motor uzun zamandır sanayide en son 3 ay önce gördüm takriben 1 sene olcak hala çıkaramadım

günün sonunda evraksız bir motorla ne yapmak istiyorsun 40-50 bin harcayıp kaçak mı süreceksin ?
dediğiniz doğru da artık almış bulundum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk önce ns200 görünce heyecanlandım bende suan 24 ug kırmızı kasası var 10bin kmde canını alıyorum bana mısın demiyor
bi yandan 2015 kasa ns200 var elimde 6 aydır sanayide ustası ayrı dert parçaları ayrı dert gözünde büyütmek istemem ama benim blok komple yapılıyor ona ragmen 30bin ödedim bi 30 daha çıkıcak eksik parcaları cok fazla bende 10bin TL'ye almıştım bitik haldeyken hala çıkmadı eksiğinide bilmiyorum suan motor uzun zamandır sanayide en son 3 ay önce gördüm takriben 1 sene olcak hala çıkaramadım
hocam ben swap yapicam üstüne

dediğiniz doğru da artık almış bulundum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben swap yapicam üstüne
swap kelle motor takacaksın anladım ama dediğim gibi çilesi bitmez bunun üstüne illegal olucak şehirden uzakta yaşıyorsan bilmem ama antalya gibi bi yerde sokak arasına bile çevirme atıyolar ben yakalanmam diyenlerdenim öyleleriylede doluydu çevrem devlet her zaman 18 yaşında dikkat et kolay gelsin şimdiden bana kalırsa elinden çıkar gitsin ayrı ayrı parça olarak satarsan amorti edersin paranı bu dertten kurtulursun

sen naneyi yemişsin kankam haberin olsun

17 yaşındayım, bir proje için Bursa’dan evraksız bir NS200 şasesi(Evraksız) aldım .Nakliyesiyle birlikte bana maliyeti 18 bin TL oldu. Görseldeki gibi sadece ön tekerleği eksik. Fakat hem ailemin hem de çevremin 'hurda bu, başına iş açarsın' tarzındaki yoğun baskıları nedeniyle şu an büyük bir kararsızlık içindeyim. Projeye başlamadan önce çok emindim ama şu an 'elimde patlar mı' korkusuyla pişmanlık yaşıyorum. Sizce bu durumdan nasıl bir yol izlemeliyim?Alıntıyı görüntüle
O motoru yapıp evraksız gezer ve yakalanırsan başın yanar, siciline işlenir dava dava gezersin.
kaçak cg alıpta hayatı yanan çok gördüm

17 yaşındayım, bir proje için Bursa’dan evraksız bir NS200 şasesi(Evraksız) aldım .Nakliyesiyle birlikte bana maliyeti 18 bin TL oldu. Görseldeki gibi sadece ön tekerleği eksik. Fakat hem ailemin hem de çevremin 'hurda bu, başına iş açarsın' tarzındaki yoğun baskıları nedeniyle şu an büyük bir kararsızlık içindeyim. Projeye başlamadan önce çok emindim ama şu an 'elimde patlar mı' korkusuyla pişmanlık yaşıyorum. Sizce bu durumdan nasıl bir yol izlemeliyim?Alıntıyı görüntüle
evraksız araçmı alınır çöp o at hurdaya gitsin çalıntı mı ne mal belli değildir evraksız araç diyelim topladın kullansan bile polis yakaladı mı geçmiş olsun hayatın biter çalıntı falansa ki öyledir

Akıl vermiş gibi olmayım ama boş şasi de satıyorlar (veya direkt evrakını) onu bu motora için de kullanabilirsiniz galiba. Nerden baksan her yeri illegallik

bı halt yedik nerden dönsek kardır.. ödediğim fiyatı çıkaramam belki ama kurtarabildiğimi kurtaricam.

Toplarsın motoru sonra satıcı adamdada ruhsat varmış zaten, çalındı ihbarı verir bi güzel temiz motoru adama teslim edersin.

Geri