Ürünleri almıyorum ya da almayın demedimEvinde yerli olan malları say desem 2 satırı geçmeyecek. Türkiye 7 düvelle savaştı İngiliziyle, fransızıyla italyanıyla, anzağıyla, arabıyla, yahudisiyle, hıristiyanıyla. Düşünsene komutanlar o kadar ülkeyle savaşsın ama bu kişi evinde o ülkelerin firmalarına ait ürünler kullansın. Ha bu arada ahbap evindeki kuranı atman gerekiyor o zaman onlarla da savaştık çünkü![]()
Komik olsun diye demiyorum tüm boykotlu ürünleri alıyorumKomik değil knkinsan olmak herkese göre değil
harbi ya bence şunun kadar güzel bir şey yokŞundan aldım tadı mükemmel;
![]()
Ulan 19 yaşımdayım Pp ye bakınca max 14 yaşındasın burda bize laf atıyorsun.dd tarih öğren nedn böyle yaptığımızı anlarsın dicem de aklın ermez küçük kardeşim.dDüşünsene 15-16 yaşında ülkeni savunmak için Çanakkale de doğuda ege de 10 tane cephede savasip şehit veriyorsun nesillerin rahat yaşasın birilerine bağlı olmasın diye ama gelecek 3-5 troll veled senin zamanında savastigin adamlara destek olmak için 10 tane Nutella alacam diye dalga geçsinçok aşağılıksiniz
Kardeş sen başkasına bakarak hareket ediyorsan daha kendini tanıma konusunda çok geride kalmışsın demektir. Biraz kendini geliştir başkasının yaptıkları veya yapmadıkları seni bağlamaz sen kendi vicdanın ve inançların doğrultusunda hareket et. İnsanı bu bencilliği yok edecek zaten "o yapmıyor ben niye yapayım" dediğin anda bir adım ileriye gidemezsin.Müslüman siyasetçilerin, zenginlerin Mercedes yakma videosu gelmediği sürece İsrail malıymış umurumda değil bunca zamandır zaten biliniyordu milletin yeni mi aklına geldi boş işler bunlar ucuzsa alırım ben kendimi düşünüyorum!
baya değişti hemde3 yıldır yemiom tadı değişti mi ?