🔥İndirim Nutella 750gr 78₺ Amazon🔥🔥

Mesaj yazmana gerek yoktu o zaman.
forumda bu konularda hassas olanlar varsa görmelerini istedim herkes almakta veya almamakta özgür. Ben bu ürünü boykot amaçlı almam ve belirtirim, kimisi çok şekerli bu ürün der almaz ve belirtir ürünü almak isteyene bilgi verir. Örnekleri daha fazla artırabiliriz. Ürün hakkında yorum yapmak bu forumun en temel amaçlarından biridir.

BOYKOT ediyoruz FİLİSTİN için değil göz yumulan insan hakları ve o masum çocuklar için

Şaka yapmamış ki, 10 tane alıyorum şimdi
Düşünsene 15-16 yaşında ülkeni savunmak için Çanakkale de doğuda ege de 10 tane cephede savasip şehit veriyorsun nesillerin rahat yaşasın birilerine bağlı olmasın diye ama gelecek 3-5 troll veled senin zamanında savastigin adamlara destek olmak için 10 tane Nutella alacam diye dalga geçsin :) çok aşağılıksiniz

Beyler 200/40 kullanmak için ne ekleyebilirim

Düşünsene 15-16 yaşında ülkeni savunmak için Çanakkale de doğuda ege de 10 tane cephede savasip şehit veriyorsun nesillerin rahat yaşasın birilerine bağlı olmasın diye ama gelecek 3-5 troll veled senin zamanında savastigin adamlara destek olmak için 10 tane Nutella alacam diye dalga geçsin :) çok aşağılıksiniz
Evinde yerli olan malları say desem 2 satırı geçmeyecek. Türkiye 7 düvelle savaştı İngiliziyle, fransızıyla italyanıyla, anzağıyla, arabıyla, yahudisiyle, hıristiyanıyla. Düşünsene komutanlar o kadar ülkeyle savaşsın ama bu kişi evinde o ülkelerin firmalarına ait ürünler kullansın. Ha bu arada ahbap evindeki kuranı atman gerekiyor o zaman onlarla da savaştık çünkü 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,715
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri