ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,762
valoyu bilmiyom amd var bendechrome sorun değil hocam valoyu halledebilsem yeter bana
valoyu bilmiyom amd var bendechrome sorun değil hocam valoyu halledebilsem yeter bana
591.44 ise hiçbir sorun yaşamadımson driver güncellemesini yapan varmı ben yaptım ama sorunlu gibi duruyor googlede gezinirken falan saçma takılmalar oluyor birde valoda çözünürlük düşürdüğüm zaman oyunun rengi grileşiyor sürüm düşürmelimiyim sizce
hocam driveri sildim yeniden basladi şuan sizce en son sürümümü kurayım yoksa buna geçmeden önceki sürümümüDdu ile silip kur driver Yada temiz mod olarak kur güncelleme olarak değil true scretch oynuyorum oyunu bozulma yok
581.80 kur bi yine aynısı olursa sorun driver değil demektirhocam driveri sildim yeniden basladi şuan sizce en son sürümümü kurayım yoksa buna geçmeden önceki sürümümü
Geç bi dene kartlarımız farklı benim önceki sürüm 581.80önceki sürümüm 580.97 ymis onda sorun yaşamıyordum ona geçeyim bence
Ben driverdan olduğunu pek sanmıyorum ama dene şansınıbenimde önceki sürüm 581.80 gözüküyor bayadır dirver güncellemiyordumda ondan dolayı![]()
Ekran kartın neydi? Bence temiz kurulum yapmamaktan tekrar sil driverı son sürümü kur dene bidriverdenmiş hocam düzeldi![]()
İlginç 5070 var bende de dene bi bakalım nolacak5060 ti