Nvida Vs AMD Ekran Kartı

Sarumann

80+
Reaksiyon skoru
2
5070 ti yada bunun mudadili amd kart alıcam 9070xt sanırım muadili aralarında 18 bin tl fark var bu farka değermi bilemedim birde yakın zamanda indirim gelirmi herkes piyasa yükselicek diyor direkt almalımıyım bugün yarın

indirim işi imkansız bence, vatan arada bir yapıyor yakalarsan al

Valla sırf oyun için alıyorsan en üst seviye 9070XT alırım bakarım keyfime, tamam Nvidia rahatlık da fiyatını şişirdikçe şişirdiler vallahi.

5070 ti yada bunun mudadili amd kart alıcam 9070xt sanırım muadili aralarında 18 bin tl fark var bu farka değermi bilemedim birde yakın zamanda indirim gelirmi herkes piyasa yükselicek diyor direkt almalımıyım bugün yarın
Çinde 12 gb vramlere 130 16 gb vramlere 180 dolar zam geldi piyasa ağustos-eylülde güncel stoklar bitince zam yiyecek belki bizim türkiyedeki internet siteleri önceden eski kartlarada kâr koymak isterse ağustos başında bile zam yiyebilir belki yarın bile

Fiyat konusunda baya ciddi fark var 2 si arasında şuan taksitli siteden indirim kovaslan nvida max 51k gördüm ben insanlar 41 falan diyorda baya şansa denk gelmiştir anlık bence amd şuan 37-40 bandında bi gdr farkı var biri 6 biri 7 bide dlss ve ışın izelem onun harici bir fark varmı bilmem bunada 18 k verilirmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nde 12 gb vramlere 130 16 gb vramlere 180 dolar zam geldi piyasa ağustos-eylülde güncel stoklar bitince zam y
vallaha öyle gibi duruyor insanlar 1 hafta önce bekle indirim vurur falan diyordu ana kart kasa falan indirimde buldum bişeylerde ekran kartı beklersem artıcak gibi bugün yarın alıcam gibi duruyor

AMD pazar payı artsın diye zaten uyguna satmaya çalışıyor. İndirime girmesi çok zor. Büyük ihtimalle de zamlanacaklar. Taksitle falan alacaksanız uygun bir 9070 XT modelini alın.

Fiyat konusunda baya ciddi fark var 2 si arasında şuan taksitli siteden indirim kovaslan nvida max 51k gördüm ben insanlar 41 falan diyorda baya şansa denk gelmiştir anlık bence amd şuan 37-40 bandında bi gdr farkı var biri 6 biri 7 bide dlss ve ışın izelem onun harici bir fark varmı bilmem bunada 18 k verilirmi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vallaha öyle gibi duruyor insanlar 1 hafta önce bekle indirim vurur falan diyordu ana kart kasa falan indirimde buldum bişeylerde ekran kartı beklersem artıcak gibi bugün yarın alıcam gibi duruyor
İşlemcilerede zam gelecek bu kadar çok olmasada 30-50 dolar civarında

8-10k farkta 5070 ti al, hele 4k için kullanacaksan daha rahat olur
18k fark olursa 9070 xt al

yok 2k sistem. de amd ne kadar daha mantıklı gelsede 5600xt den dilim yanmıştı zamanında elim gitmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,366
Üyeler
200,098
Son üye
Solas

Geri