Neler Yeni

Nvida yeni güncelleme

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Arkadaşlar merhaba, sağlıklı günler dilerim. Sizlere bir sorum olacaktı, bu sabah NVIDIA'nın yeni güncelleme getirdiğini gördüm ve bu güncellemenin notlarında 3060 serisini ıncludes Support for the GeForce RTX 3060 GPU olduğunu gördüm. Benim merak ettiğim şey bu, benim ekran kartım GTX 1050. Bu güncellemeler niçin bize de geliyor acaba? Bizim için olmayan bir güncelleme niçin bize de geliyor?

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Sizin için olmadığını kim çıkardı? Bir yazılım güncellemesiyle gelen özellikler tek bakışta anlaşılmaz. Sürüm notlarını okumak gerek. Önceden de bu durum mevcuttu ama niyeyse herkes bu güncellemeyle sormaya başladı. Aynı soruya birkaç saat önce cevap verdim, tekrar aynısını yazmaktansa cevabın kendisini bırakıyorum.

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin için olmadığını kim çıkardı? Bir yazılım güncellemesiyle gelen özellikler tek bakışta anlaşılmaz. Sürüm notlarını okumak gerek. Önceden de bu durum mevcuttu ama niyeyse herkes bu güncellemeyle sormaya başladı. Aynı soruya birkaç saat önce cevap verdim, tekrar aynısını yazmaktansa cevabın kendisini bırakıyorum.
Çünkü rtx 3060 yazıyor güncellemede bu yüzdendir ve bir şey sormak istiyorum ekranında amd freesync özelliği var nvida ekran kartında bunu kullanmam değil mi

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Güncellemenin öne çıkan özelliklerinde RTX 3060 desteği eklendi yazıyor. Ki bu çok normal, NVIDIA'nın yeni göz bebeği bu :)

İkinci sorunun cevabı, kullanabilirsiniz. Freesync (yanılmıyorsam Adaptive Sync diye geçiyor) monitörlerde de G-Sync açılabiliyor. Yalnız monitörden monitöre değişen bir durum bu, modeli nedir kendisinin?

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Güncellemenin öne çıkan özelliklerinde RTX 3060 desteği eklendi yazıyor. Ki bu çok normal, NVIDIA'nın yeni göz bebeği bu :)

İkinci sorunun cevabı, kullanabilirsiniz. Freesync (yanılmıyorsam Adaptive Sync diye geçiyor) monitörlerde de G-Sync açılabiliyor. Yalnız monitörden monitöre değişen bir durum bu, modeli nedir kendisinin?
Modelin ismi aoc24v2q budur bana yardımcı olma şansınız var mı cidden bu özelliği kullanmak istiyorum ekran kartım gtx 1050 ekranında freesync varken kullanamamak üzüyor

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Maalesef değil. Buradaki G-Sync Compatible kısmında yer alması gerekirdi, yok.
Maalesef değil. Buradaki G-Sync Compatible kısmında yer alması gerekirdi, yok.
Yani kısacası amd freesync özelliği nvida için kullanımı söz konusu değil teşekkür ederim bora bey peki son 1 kere daha soru soracağım yakında yeni ekrankartına geçeceğim sırf freesync içim amd ekran kartı almak I mıyım 1660 geçmeyi düşünüyorum amdde onun muadilini alabilirim

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Eğer şimdiki monitörünüzle Freesync kullanmak istiyorsanız AMD ekran kartı şart görünüyor. Eğer illaki G-Sync kullanacağım derseniz listedeki monitörlerden birini seçmelisiniz.

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Eğer şimdiki monitörünüzle Freesync kullanmak istiyorsanız AMD ekran kartı şart görünüyor. Eğer illaki G-Sync kullanacağım derseniz listedeki monitörlerden birini seçmelisiniz.
Amd ekran kartına geçmek için çok önemli bir teknoloji mi yani değer mi sizin düşünceniz

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Bence değil. Sırf bu yüzden ekran kartı değiştirmeyi pek mantıklı bulmuyorum. NVIDIA gibi bir lütuftan AMD'ye geçme durumu da söz konusu tabii.

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Bence değil. Sırf bu yüzden ekran kartı değiştirmeyi pek mantıklı bulmuyorum. NVIDIA gibi bir lütuftan AMD'ye geçme durumu da söz konusu tabii.
Çok teşekkür ederim bilgili beyefendi 😂hayırlı akşamlar çok teşekkür ederim tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,563
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom