Çözüldü✓ Nvidia 581.08 cs2 sorunu

karahan34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Yeni güncellemede fps oyunlarında genelde güzel değer artışı olduğu için güncelledim %1 fps düşük çıktı genel avg yükseldi biraz daha ama 1280x960 oynuyorum alt tab yaptığımda ekran kapanıyor gibi oluyor ve tekrar açılıyor yani önceki sürümler gibi monitör çözünürlük değiştirmiyor kapanıyor yeni çözünürlükle açılıyor bunların hepsi 2-3 saniye sürüyor ama yinede canımı sıktı aynı sorunu yaşayan var mı?

nvidia senin için açıklama yaptı haberin olsun

1755723846193.webp

Güncelleme notlarında arkadaşın paylaştığı bilinen sorunlar başlığı altında yazıyor. Yeni güncellemeleri çözülen sorunlar ve bilinen sorunlar olarak takip edilirse yazıyorlar genellikle her şeyi.

fps oyunları için genel bir değer artışı olduğu için sorunlu güncelleme sonrası problem olacağını düşünmeden incelemeye gerek duymadım kurdum. Diğer güncellemeyi bekleyeceğiz artık yapabilecek bir şey yok. Cevaplar için teşekkürler ayrıca nvidia içinde ayrı bir teşekkür ediyorum benim için açıklama yapmış ama farketmedim.

nvidia senin için açıklama yaptı haberin olsun

Alıntıyı görüntüle
ingilizce bildiğine emin misin? burada söylenen şey cs2 de native çözünürlük dışında oynuyorsan (1080p monitorde 720p oynuyorsan örneğin) oyundaki yazıların (oyuncu ismi olur, mermi sayısı olur) normale göre daha bulanık ve bozuk gözükebileceginden bahsediliyor. konuyu acan arkadaşın söylediği şey ise alt tab atarken ekranin 2-3 saniye kararması. tamamen bambaşka sorun bunlar

ingilizce bildiğine emin misin? burada söylenen şey cs2 de native çözünürlük dışında oynuyorsan (1080p monitorde 720p oynuyorsan örneğin) oyundaki yazıların (oyuncu ismi olur, mermi sayısı olur) normale göre daha bulanık ve bozuk gözükebileceginden bahsediliyor. konuyu acan arkadaşın söylediği şey ise alt tab atarken ekranin 2-3 saniye kararması. tamamen bambaşka sorun bunlar

Aynı sorun olmasa bile benzer şeyler de olabiliyor. Bende AMD'de yaşıyordum. Aynı oyun, açıklaması var ama farklı sorun. Olabiliyor.

hocam sorunların farklı olduğunu bende farkettim ama bu aralar nvidia driverları sağlam değil belki farkedilmemiştir daha ama tabi ki dediğiniz doğru

hocam sorunların farklı olduğunu bende farkettim ama bu aralar nvidia driverları sağlam değil belki farkedilmemiştir daha ama tabi ki dediğiniz doğru
açıkçası oyunu farklı, masaüstünü farklı çözünürlükte kullanmanizdan ötürü alt tab atınca siyah ekran olması gayet normal, aynı durumu nvidia control panelden çözünürlük degisirkende gorebilirsiniz, ekran kararıp sonra yeni çözünürlüğe geçer. alt taba daha hızlı geçeyim diyorsaniz hem masaüstü hemde oyun çözünürlüğünüz aynı olmalı, ve oyunu borderless windowedda oynamanız lazım

hocam normalde olan bir problem değil sürücü kaynaklı sorun masaüstü ve oyunu aynı res tutmam çünkü kötü bir res gündelik için input lag yüzünden diyorsanız oyuna girmeden değiştirilebilir ama bana biraz boş uğraş geliyor zaten yeterince tweak yapıyorum. Nvidia control panel res değişince kararması normal bir durum, dediğim gibi sürücü problemi düzeltirler sağolun yazdığınız için. Sadece sorunlar kısmına bakmadım yüklerler onuda nvidia bana özel atmış zaten benim hatam farketmemem.
@Neonmain

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,072
Üyeler
183,214
Son üye
ywd9
Geri