10 ekimde battlefield 6 için 581.41 e güncellemiştim halen bir sorun yaşamadım dahada ellemem sürücüye.Birkaç gün önce çıkmış sürücü. Artık sürücü güncellemeye korkar olduk. Hala 580.97 sürümünü kullanıyorum resmen.
Güncelleyip kullanan, sorun yaşayan var mı?
VALLA BEN 580 SÜRÜMÜNDE DEVAMLI OYUNDAN ATMALAR OLDU NFS UNBOUND CYBERPUNK 2077 GİBİ OYUNLARDA SONRA 577 SÜRÜMÜNE GEÇTİM ORDA DA AYNI DURUM OLDU 566.36 SÜRÜMÜNE GEÇTİM BU SORUN KISMEN DÜZELDİ AMA YİNE UFAK TEFEK OYUNDAN ATMALAR OLUYOR RTX 4060 KULLANIYORUM VE BU SORUNLARI GÖRMEK FAZLA CANIMI SIKIYOR DAHA 1 YIL ANCA OLMUŞTUR PC Yİ TOPLAYALI BU SORUNLAR CANIMI SIKIYO ŞUAN GÜNCELLESEM SORUN OLUR MU MERAK EDİYORUM AMA BU KUMARI OYNAYACAĞIMHer güncelleme de anında güncelliyorum sorun yaşamadım ne sorunu yaşıyorsunuz?
Sorun kartınızda olabilir hocam veya başka bileşende ilginç bir durum geçmiş olsunVALLA BEN 580 SÜRÜMÜNDE DEVAMLI OYUNDAN ATMALAR OLDU NFS UNBOUND CYBERPUNK 2077 GİBİ OYUNLARDA SONRA 577 SÜRÜMÜNE GEÇTİM ORDA DA AYNI DURUM OLDU 566.36 SÜRÜMÜNE GEÇTİM BU SORUN KISMEN DÜZELDİ AMA YİNE UFAK TEFEK OYUNDAN ATMALAR OLUYOR RTX 4060 KULLANIYORUM VE BU SORUNLARI GÖRMEK FAZLA CANIMI SIKIYOR DAHA 1 YIL ANCA OLMUŞTUR PC Yİ TOPLAYALI BU SORUNLAR CANIMI SIKIYO ŞUAN GÜNCELLESEM SORUN OLUR MU MERAK EDİYORUM AMA BU KUMARI OYNAYACAĞIM
kartı hiç açmadım bile sadece 1 kere macun bakımı yapıldı işlemciye ekran kartına hiç dokunulmadı bile hala güvenlik etiketi duruyoSorun kartınızda olabilir hocam veya başka bileşende ilginç bir durum geçmiş olsun
Anlıyorum hocam ama o kadar sürücüde sorun yaşamanız normal değil bazen bozuluyor ekran kartı açmasanız da yinede sorun nerede kimse bilemez ama 4060 da böyle bir kronik durum olsa bilinirdi yani 5 sürücüde de bunu yaşıyorsanız maalesef sorun driverla alakalı değildir.kartı hiç açmadım bile sadece 1 kere macun bakımı yapıldı işlemciye ekran kartına hiç dokunulmadı bile hala güvenlik etiketi duruyo