NVIDIA Denetim Masası Ayarları Nasıl Olmalı?

sistemin nedir öyle rast gele bişey söyleyemeyiz sisteme zarar verme ihtimalide var.

Yanlış Bilgilendirme
nvidia denetim masası direk ekran kartına bağlı eğer yanlış bişey yaparsan ekran kartı naneyi yer

nvidia denetim masası direk ekran kartına bağlı eğer yanlış bişey yaparsan ekran kartı naneyi yer
kardeşim saçmalama bomboş bilgisizliğinle adama yanlış şeyler anlatma kaç yaşındasın ne bu ekran kartı nanayı yer olayı fln az öğrenin araştırın bişileri yahu

senden daha fazla bilgiye sahibim asıl sen yalan yanlış şeyler söyleme.
nerde görülmüş nvdia denetim masasının ekran kartını bozduğu yeni hesap açmışsın mesaj kasmaya çalışıyorsun burda milleti yanliş yönlendiriyorsun hiçbirşey bildiğin yok bari araştır git geliştir kendini kardeşim

nerde görülmüş nvdia denetim masasının ekran kartını bozduğu yeni hesap açmışsın mesaj kasmaya çalışıyorsun burda milleti yanliş yönlendiriyorsun hiçbirşey bildiğin yok bari araştır git geliştir kendini kardeşim
hesabı yeni açtığım doğru ama senden daha bilgiliyim nvidia denetim masası nvidia ekran kartlarına özel bişey ve nvidia denetim masasında yapılan tüm işlemler ekran kartınada etki ediyor

hesabı yeni açtığım doğru ama senden daha bilgiliyim nvidia denetim masası nvidia ekran kartların aözel bişey ve nvidia denetim masasında yapılan tüm işlemler ekran kartınada etki ediyor
bak canım kardeşim cahiliğine veriyorum denetim masası ekran kartı ayarlarını gösterir ama orda ekran kartına zarar vericek bir ayar yok performans ayarları ve ekran renk ayarları gibi şeyler var üreticiler zaten ekran kartına zarar vericek bir ayari tüketicinin eline vermez mantık çerçevesi içerisinde yorum yap yorma beni daha cevap vermeyeceğim sana bir şey bildiğin yok bilgiliyim fln atiyorsun tutuyorsun ne mezunusun bu kadar yücelttin kendini

sizin gibi herşeyi bildiğini sanan ama hiç bişey bilmeyen bilgisiz ve cahil bir toplumla aynı ülkede aynı havayı soluduğuma şaşırıyorum.

sizin gibi herşeyi bildiğini sanan ama hiç bişey bilmeyen bilgisiz ve cahil bir toplumla aynı ülkede aynı havayı soluduğuma şaşırıyorum.
ya kardeşim defol birde edebiyat yapiyorsun 15 yaşinda çocuksun

Ekran kartına hiç bir şey olmaz ben rtx 3050 ye ful DSR Veriyorum hiç bir şey olmuyor zaten olamazda ;) Sen Kaliteyi ve güç yönetimi modunu yüksek performansa seç Physxide ekran kartını seç düşey senkronizasyon kapatmayı unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,529
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri