zaten oradan indirmiştim![]()
Download The Latest Official NVIDIA Drivers
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
Bu siteden kendi ekran kartını seçerek manuel olarak indirme yap sorun çözülür diye düşünüyorum.
şimdi deneyeceğim manuel olarak kurmayıbende de manuel kurulmuyor o yüzden experience uygulaması ile kuruyorum ancak sizde ordan da kurmuyor sanırım.
şimdi nasıl kurucam indirdiğim şeyi![]()
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
Bu siteden kendi ekran kartını seçerek manuel olarak indirme yap sorun çözülür diye düşünüyorum.
kanka en son sürümü kurdum fakat fps sanki düştü gibi ne yapıcam![]()
eğer daha öncesinde ayar yaptıysan sıfırlanmış olabilir. düşük bir ihtimal olsa da driver hatalı olabilirşimdi deneyeceğim manuel olarak kurmayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şimdi nasıl kurucam indirdiğim şeyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka en son sürümü kurdum fakat fps sanki düştü gibi ne yapıcam
ayarlar sıfırlanmış kankaeğer daha öncesinde ayar yaptıysan sıfırlanmış olabilir. düşük bir ihtimal olsa da driver hatalı olabilir
bende geforce experience de kurulmuyor. Yardımcı olabilirmisinizbende de manuel kurulmuyor o yüzden experience uygulaması ile kuruyorum ancak sizde ordan da kurmuyor sanırım.
kanka son sürümü googleye yaz oradan öyle indir kendinbende geforce experience de kurulmuyor. Yardımcı olabilirmisiniz
O şekil de denedim ama olmadı knkkanka son sürümü googleye yaz oradan öyle indir kendin
Yazılımda sıkıntı yok, TR sitesi değişmiş sanırım artık manuel olarakta kurabiliyorum.nvdia yazılımı sıkıntılı dediğimde kimse inanmıyordu şimdi noluyor nvdiacılar
Şuradan dener misin, bende de olmuyordu .com.tr olunca olduO şekil de denedim ama olmadı knk