Darboğaz kalkmış olur.Merhabalar rtx 4070 r5 5600 1080p darboğaz yapan oyunlarda dsr ile 2k yapsam darboğaza ne kadar etkisi olur
Ekran kartına boş yere 2K görüntü işletirsin sonuç olarak FPS düşer ve darboğaz gider. Bana kalırsa hiç açmayıp paşa paşa darboğazı yemek daha mantıklı, baktım oyunda drop (ki sendeki durumda pek olmaz) var FPS sınırı koyarımMerhabalar rtx 4070 r5 5600 1080p darboğaz yapan oyunlarda dsr ile 2k yapsam darboğaza ne kadar etkisi olur
Niye bendeki durumda olmazki hocam hangi durumlarda drop olurEkran kartına boş yere 2K görüntü işletirsin sonuç olarak FPS düşer ve darboğaz gider. Bana kalırsa hiç açmayıp paşa paşa darboğazı yemek daha mantıklı, baktım oyunda drop (ki sendeki durumda pek olmaz) var FPS sınırı koyarım![]()
İşlemci çok zayıf kalınca drop oluyor genelde. R5 5600 gayet güçlü şuan. Yazdığın ikilide oyunların %40 kadarı hiç darboğaz olmaz zaten, gene %40 kadarında da MSI Afterburner kullanmadan anlayamayacağın darboğazlar olur. Ancak kalan %20 de ciddi bir darboğaz olabilir ki onların da en fazla yarısı rahatsız edecek şekilde drop yapar.Niye bendeki durumda olmazki hocam hangi durumlarda drop olur
İşlemci çok zayıf kalınca drop oluyor genelde. R5 5600 gayet güçlü şuan. Yazdığın ikilide oyunların %40 kadarı hiç darboğaz olmaz zaten, gene %40 kadarında da MSI Afterburner kullanmadan anlayamayacağın darboğazlar olur. Ancak kalan %20 de ciddi bir darboğaz olabilir ki onların da en fazla yarısı rahatsız edecek şekilde drop yapar.
FPS limitlesen de yeter, DSR ın darboğaz gidermesinin sebebi FPS düşmesi zaten.Anladım hocam sağol ozaman sade drop yediğim oyunlarda dsr açarım
Ben 1080P monitörde 4K DSR olarak denemiştim, daha iyi oluyor diyorlar ama ben 1080P den bir farkını görmedim.Ha anladım hocam peki dsr 2k gibi kalite veriyormu keyif yönünden
Anladım hocam sağolun ozaman 4070 almamda sakınca yok bazı kişiler darbogazdan rahat edemezsin alma diyolar onda korktum içimi rahatlattınızBen 1080P monitörde 4K DSR olarak denemiştim, daha iyi oluyor diyorlar ama ben 1080P den bir farkını görmedim.
Neredeyse 4 senedir birçok donanım değişikliğine rağmen hep ekran kartım işlemciden bir kademe üstte kalıyor. Bazıları darboğazı öcü gibi görüyor, abartılacak bir durum yok.Anladım hocam sağolun ozaman 4070 almamda sakınca yok bazı kişiler darbogazdan rahat edemezsin alma diyolar onda korktum içimi rahatlattınız
Tamamdır sağolun 4060 ti almaktan vazgeçtirdiniz zaten %50 si yapar sorun diyor %50 si sorun olmaz diyo video testlerindede sorun yapmıyor hatta gowda falan darboğaz olmuyor nerdeyseNeredeyse 4 senedir birçok donanım değişikliğine rağmen hep ekran kartım işlemciden bir kademe üstte kalıyor. Bazıları darboğazı öcü gibi görüyor, abartılacak bir durum yok.