Neler Yeni

Nvidia ekran kartı alınır mı

Sreakhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran
Nvidia fazla güven veren bir şirket değil ekran kartları sık sık bozuluyor sizce nvidia ekran kartı alınır mı

DecibeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Öncü
Şahsi fikrim alınır 0 aldıktan sonra garanti güvencen zaten oluyor elektronik cihazlarda sorun yaşama oranın hemen hemen hepsinde aynıdır birazda şans gerçi bu işler ama ben nvidia kullanıcısı olmama rağmen henüz bir sorun yaşamadım

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
alınır

Sreakhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi fikrim alınır 0 aldıktan sonra garanti güvencen zaten oluyor elektronik cihazlarda sorun yaşama oranın hemen hemen hepsinde aynıdır birazda şans gerçi bu işler ama ben nvidia kullanıcısı olmama rağmen henüz bir sorun yaşamadım
Bilmiyorum kanka ben ısınmadım güvenemiyorum bir türlü nvidia'ya kullanan kimse memnun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz bence neden alınır + larını yazar mısın

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Bilmiyorum kanka ben ısınmadım güvenemiyorum bir türlü nvidia'ya kullanan kimse memnun değil

Alınmaz bence neden alınır + larını yazar mısın
Dostum komik değilsin bence boş işlerle uğraşmana gerek yok. Daha bugün girmişsin birde.

Sreakhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran
Dostum komik değilsin bence boş işlerle uğraşmana gerek yok. Daha bugün girmişsin birde.
Açıklama yapmak nvidia nın +larını saymak yerine bugün girmişsin boş işlerle uğraşıyorsun diyorsun, senin posta girip bana bu yanıtı vermenin topluma ne yararo oldu dostum

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Açıklama yapmak nvidia nın +larını saymak yerine bugün girmişsin boş işlerle uğraşıyorsun diyorsun, senin posta girip bana bu yanıtı vermenin topluma ne yararo oldu dostum
PP yorum uyumu. Kimse nvidia'dan memnun değil yazmışsın birde :D

Sreakhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran
PP yorum uyumu. Kimse nvidia'dan memnun değil yazmışsın birde :D
İlk ekran kartım 1060dı 3 hafta içerisinde arızalar çıkarmaya başladı benle birlikte alan arkadaşlarımdan hiç biri memnun değil 1060 dan sonra amd ye geçtim hiç sorun görmedim ama son zamanlarda driver sorunları ile çok karşılaşıyorum nvidia ya geçmeyi düşünüyorum o yüzden başlık açtım bana nvidianın + larını anlatacak birisi lazım

AMD kart kullananlar genelde memnun değil
Benim çevremde tam tersi bir durum var ya

Son düzenleme:

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Nvidia kullanan kimse memnun değil mi ne xD amd ile karıştırdın sanırım stabilite, optimizasyon, driver, teknoloji olarak nvidia her zaman amdden yukarıda oldu ve son kullanıcı çok daha memnun sayın yeterince araştırma yapmamış gözü kapalı amd fanboy'u

Sreakhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran
hangi nvidia kartı almayı düşünüyorsun
4060ti

Nvidia kullanan kimse memnun değil mi ne xD amd ile karıştırdın sanırım stabilite, optimizasyon, driver, teknoloji olarak nvidia her zaman amdden yukarıda oldu ve son kullanıcı çok daha memnun sayın yeterince araştırma yapmamış gözü kapalı amd fanboy'u
Niye amd FEMBOYU dedin ki kardeşim yakışmadı

Top Bottom