Bilmiyorum kanka ben ısınmadım güvenemiyorum bir türlü nvidia'ya kullanan kimse memnun değilŞahsi fikrim alınır 0 aldıktan sonra garanti güvencen zaten oluyor elektronik cihazlarda sorun yaşama oranın hemen hemen hepsinde aynıdır birazda şans gerçi bu işler ama ben nvidia kullanıcısı olmama rağmen henüz bir sorun yaşamadım
Alınmaz bence neden alınır + larını yazar mısınalınır
Dostum komik değilsin bence boş işlerle uğraşmana gerek yok. Daha bugün girmişsin birde.Bilmiyorum kanka ben ısınmadım güvenemiyorum bir türlü nvidia'ya kullanan kimse memnun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz bence neden alınır + larını yazar mısın
Açıklama yapmak nvidia nın +larını saymak yerine bugün girmişsin boş işlerle uğraşıyorsun diyorsun, senin posta girip bana bu yanıtı vermenin topluma ne yararo oldu dostumDostum komik değilsin bence boş işlerle uğraşmana gerek yok. Daha bugün girmişsin birde.
AMD kart kullananlar genelde memnun değilBilmiyorum kanka ben ısınmadım güvenemiyorum bir türlü nvidia'ya kullanan kimse memnun değil
PP yorum uyumu. Kimse nvidia'dan memnun değil yazmışsın birdeAçıklama yapmak nvidia nın +larını saymak yerine bugün girmişsin boş işlerle uğraşıyorsun diyorsun, senin posta girip bana bu yanıtı vermenin topluma ne yararo oldu dostum
İlk ekran kartım 1060dı 3 hafta içerisinde arızalar çıkarmaya başladı benle birlikte alan arkadaşlarımdan hiç biri memnun değil 1060 dan sonra amd ye geçtim hiç sorun görmedim ama son zamanlarda driver sorunları ile çok karşılaşıyorum nvidia ya geçmeyi düşünüyorum o yüzden başlık açtım bana nvidianın + larını anlatacak birisi lazımPP yorum uyumu. Kimse nvidia'dan memnun değil yazmışsın birde
Benim çevremde tam tersi bir durum var yaAMD kart kullananlar genelde memnun değil
hangi nvidia kartı almayı düşünüyorsunnvidia ya geçmeyi düşünüyorum
4060tihangi nvidia kartı almayı düşünüyorsun
Niye amd FEMBOYU dedin ki kardeşim yakışmadıNvidia kullanan kimse memnun değil mi ne xD amd ile karıştırdın sanırım stabilite, optimizasyon, driver, teknoloji olarak nvidia her zaman amdden yukarıda oldu ve son kullanıcı çok daha memnun sayın yeterince araştırma yapmamış gözü kapalı amd fanboy'u