LG 24GN650B kullanıyorum.Evet. fakat ekranınız desteklemiyor veya ayarlarından etkinleştirmemiş olabilirsiniz . Ekranınızın özelliklerini belirtir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Pencere için ve tam ekran olan mı hocam?2. seçeneği seçersen daha iyi olucak
pencere ve tam ekran için olanı
Hocam ben şimdi dikkat ettim. Benim ayarlarda da aynısı yazıyor. 24GN650-B nasıl doğrularız ?Evet. fakat ekranınız desteklemiyor veya ayarlarından etkinleştirmemiş olabilirsiniz . Ekranınızın özelliklerini belirtir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Sadece resmi olarak desteklemiyor, yine çalışacaktır ancak onaylanmış bir G-Sync performansı beklenmemeli.Evet. fakat ekranınız desteklemiyor veya ayarlarından etkinleştirmemiş olabilirsiniz . Ekranınızın özelliklerini belirtir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
aynen öyle ben öyle kullanıyorum tavsiyemde odurLG 24GN650B kullanıyorum.
![]()
LG 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörü | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörüwww.lg.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pencere için ve tam ekran olan mı hocam?
Aldığınız FPS değerlerini ve drop yüzdesini bilmeden konuşmak zor. Misal gözünüz 144 hz bir değere alışmışsa ve oynadığınız oyun 60 fps'e yakın bir değer veriyorsa normaldir.Oyunlarda çok akıcılık alamıyorum, bununla ilgili olabilir mi?
Açık
aslında 144 fps üzeri durumlarda yaşıyor gibiyim, darboğaz oluyor mudur bilmiyorum.Aldığınız FPS değerlerini ve drop yüzdesini bilmeden konuşmak zor. Misal gözünüz 144 hz bir değere alışmışsa ve oynadığınız oyun 60 fps'e yakın bir değer veriyorsa normaldir.