2015 ve öncesi oyunları oynarsın kardeşim şu oyun şu kadar açar diye liste yapmaya ne gerek var yeni oyunları deneme bile. half life 2 lf4 sleeping dogs gta 4 5 vs oynamaya çalış. Lossless scaling alırsan steamdan oyun kaliteni 1 tık arttırırsın bu saydığım oyunlarda başka bir şey yapamazsın.Benim bilgisayarım Acer Aspire E15 ekran kartı nvidia geforce 820m 1gb ve işlemcide intel 4030U 1.9ghz, hangi oyunları hangi fpsde açar cevaplarsanız sevinirim
Çok az şey oynatır, steamdeki eski half life, portal, max payne gibi oyunları oynatır onun dışında çok zorlama derim onun dışında çok fazla partikül efekti olmayan 2 boyutlu oyunları da oynarsın muhtemelen. Graveyard keeper, stardew, terarria gibiBenim bilgisayarım Acer Aspire E15 ekran kartı nvidia geforce 820m 1gb ve işlemcide intel 4030U 1.9ghz, hangi oyunları hangi fpsde açar cevaplarsanız sevinirim
nfs run hot pursiut,left for dead 2,driver san fransisco,age of history 3,the long drive oyunlarını sorunsuz oynatıyorÇok az şey oynatır, steamdeki eski half life, portal, max payne gibi oyunları oynatır onun dışında çok zorlama derim onun dışında çok fazla partikül efekti olmayan 2 boyutlu oyunları da oynarsın muhtemelen. Graveyard keeper, stardew, terarria gibi
Euro Truck Simulator 2 30 fps oynatıyodu işlemciye çok yük bindirmiyoduÇok az şey oynatır, steamdeki eski half life, portal, max payne gibi oyunları oynatır onun dışında çok zorlama derim onun dışında çok fazla partikül efekti olmayan 2 boyutlu oyunları da oynarsın muhtemelen. Graveyard keeper, stardew, terarria gibi
black ops 2 oynatırmı?2015 ve öncesi oyunları oynarsın kardeşim şu oyun şu kadar açar diye liste yapmaya ne gerek var yeni oyunları deneme bile. half life 2 lf4 sleeping dogs gta 4 5 vs oynamaya çalış. Lossless scaling alırsan steamdan oyun kaliteni 1 tık arttırırsın bu saydığım oyunlarda başka bir şey yapamazsın.
black ops 2 oynatır. 3. nesil i5 ve 1gb amd ekran kartıyla oynamıştım zamanında 1-2 grafik ayarı yapar sabit 60 fps alırsınnfs run hot pursiut,left for dead 2,driver san fransisco,age of history 3,the long drive oyunlarını sorunsuz oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Euro Truck Simulator 2 30 fps oynatıyodu işlemciye çok yük bindirmiyodu
black ops 2 oynatırmı?
pes 13 fifa 17-18,forza horizon3 falan oynatırmı hocamblack ops 2 oynatır. 3. nesil i5 ve 1gb amd ekran kartıyla oynamıştım zamanında 1-2 grafik ayarı yapar sabit 60 fps alırsın
pes 13 rahat oynatırda fifa 18-19 a bir şey diyemiyorumpes 13 fifa 18-19 falan oynatırmı hocam
Özür dilerim forzayı sonradan yazdım görmemişsiniz,forza horizon 3 oynatırmı?pes 13 rahat oynatırda fifa 18-19 a bir şey diyemiyorum
forza 3 hiç denemedim ama büyük ihtimalle 20-45fps arası oynatması lazım. forza 4 gibi bi oyunu kaldırmaz.Özür dilerim forzayı sonradan yazdım görmemişsiniz,forza horizon 3 oynatırmı?
nfs run hot pursiut,left for dead 2,driver san fransisco,age of history 3,the long drive oyunlarını sorunsuz oynatıyor
Euro Truck Simulator 2 30 fps oynatıyodu işlemciye çok yük bindirmiyodu
black ops 2 oynatırmı?
Aynı sistemden vardı bende baya bi eziyet çektiriyordu ama eski oyunları iyi açar ama valo Cs açmasını bekleme bende max 40 FPS falandıBenim bilgisayarım Acer Aspire E15 ekran kartı nvidia geforce 820m 1gb ve işlemcide intel 4030U 1.9ghz, hangi oyunları hangi fpsde açar cevaplarsanız sevinirim