Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Soner Özdener
kanka bu bot muhabbeti sana çok fazla bir şey kazandırmıyor bende bot yazıyorum çok zor değil selenium kütüphanesi ile yapılan bir şey de botların saniyesinde bitirmesi için sitelerin api vermesi lazım apilerde yapılan işlem süresi çok kısa ama bu tür siteler hiçbir kullanıcıya api vermez selenium ile yapılan botlarda bu kadar hızlı olmuyor
Bot işi değil bu ya stok gösterip kapattılar. İmkanı yok dakikasında alınması.

asko56

80+ Silver
kanka bu bot muhabbeti sana çok fazla bir şey kazandırmıyor bende bot yazıyorum çok zor değil selenium kütüphanesi ile yapılan bir şey de botların saniyesinde bitirmesi için sitelerin api vermesi lazım apilerde yapılan işlem süresi çok kısa ama bu tür siteler hiçbir kullanıcıya api vermez selenium ile yapılan botlarda bu kadar hızlı olmuyor
dostum allah rızası için ürün konuldugu anda sepete bile ekleyemedim ne anlatınyon sen baya bildigin bot ile çöktüler ürünlere firmalarıda şikayet bölümünden bu bot olayını söylemek lazım internete satışa açılmasın fiyat gözüksun magzalardan elden satılsın internet işin içine girince olay botçulara hilecilere kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alper Uğurcan
Aslında beklenen oldu arkadaşlar, normalde dünyadan pahalıyız vergiler, firmalar yüzünden.
Kart zaten yurtdışında da karaborsaya düştü talep fazla arz az, iyice pahalandı.
Bize de extra pahalı olarak döndü doğal olarak şuan yeni nesil ekran kartı alınacak vakit değil sanki

The Semih

80+ Gold
dostum allah rızası için ürün konuldugu anda sepete bile ekleyemedim ne anlatınyon sen baya bildigin bot ile çöktüler ürünlere firmalarıda şikayet bölümünden bu bot olayını söylemek lazım internete satışa açılmasın fiyat gözüksun magzalardan elden satılsın internet işin içine girince olay botçulara hilecilere kalıyor
Doğru çalışanlar alıyor bilerek internette gösteriyorlar yasaları dodgelamak için

Satriani

80+ Silver
4070 Tİ kullanan adam ikinci elden 25K ya satsa kabaca, 5070 Tİ alsa 2 katı para ödüyor ve karşılığında toplasan ortalama 10 fps satın alıyor şaka gibi.
MFG ile çok fazla alıyor 10 demeyelim ama yine de şu an için asla F/P değil bu olay.
Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Kerem Eldes

asko56

80+ Silver
Doğru çalışanlar alıyor bilerek internette gösteriyorlar yasaları dodgelamak için
hocam dedigin olay olsa 5080 de de olurdu 5080 de millet aldı gözümle gördüm bu forumdan donanım haberden en az 10-20 kiş ialdı lansman fiyattan

The Semih

80+ Gold
MFG ile çok fazla alıyor 10 demeyelim ama yine de şu an için asla F/P değil bu olay.
Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.
2X FG 3 yıl içerisinde toplasan 5 kere açmışımdır oda meraktan, kendim için konusursam MFG beni ilgilendirmiyor RTX 4070 ve üstü kullananlar RTX 6000 çıkana kadar yükseltme yapmasınlar.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Draq123
4070 Tİ kullanan adam ikinci elden 25K ya satsa kabaca, 5070 Tİ alsa 2 katı para ödüyor ve karşılığında toplasan ortalama 10 fps satın alıyor şaka gibi.
Hocam bi testleri tekrar izle sen yanlışın var

The Semih

80+ Gold
hocam dedigin olay olsa 5080 de de olurdu 5080 de millet aldı gözümle gördüm bu forumdan donanım haberden en az 10-20 kiş ialdı lansman fiyattan
Senin dediğinde doğru benim dediğimde, çünkü ben ticarette çalıştım mağazadaki çalışanların ürün ayırdığına şahidim, fakat lansman fiyatından alanlarda doğru inkar etmiyom. Sadece 50 kişi alabiliyorsa 20 kişi alabiliyor 30 kişi yine kaçamak yapıyor ondan bahsediyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,428
İsim
Kadir
vatan hiç 5080 satmış mıydı? 5070ti bir tane bile satmadı

Top Bottom