Kratos2008
80+ Silver
Dahası
beyler bu kart 7800xt ve 7900xt arası güçtemi saf olarak
bot dediğin şey belirli yerleri otomatik dolduruyor ve her işlem sonrası bir sleep(1) yazıyorsun yani bir saniye bekliyor ya da daha fazla yazıyorsun botlar bu kadar hızlı calısmıyor başka işler vardostum allah rızası için ürün konuldugu anda sepete bile ekleyemedim ne anlatınyon sen baya bildigin bot ile çöktüler ürünlere firmalarıda şikayet bölümünden bu bot olayını söylemek lazım internete satışa açılmasın fiyat gözüksun magzalardan elden satılsın internet işin içine girince olay botçulara hilecilere kalıyor
Orası kesin zaten, elinde 4070+ kartlar olan mis gibi kullansın.2X FG 3 yıl içerisinde toplasan 5 kere açmışımdır oda meraktan, kendim için konusursam MFG beni ilgilendirmiyor RTX 4070 ve üstü kullananlar RTX 6000 çıkana kadar yükseltme yapmasınlar.
hocam gene olsun ama 5070ti da kimse alamadı sorun burda en azından derdim 10-20 kişi aldı 5070ti inan 35k fiyatı gördüm ss alamadan gg olduSenin dediğinde doğru benim dediğimde, çünkü ben ticarette çalıştım mağazadaki çalışanların ürün ayırdığına şahidim, fakat lansman fiyatından alanlarda doğru inkar etmiyom. Sadece 50 kişi alabiliyorsa 20 kişi alabiliyor 30 kişi yine kaçamak yapıyor ondan bahsediyorum.
AMD kullanıcı dostu ama bizim fırsatçı esnaf değil sıkıntı burada. Enflasyon diye fiyatları şişiyor he parası olan için sorun yok ama bizim üç beş lira daha ucuza nasıl alabiliriz paramızı nasıl yettirebiliriz derdine düşenler için daha acımasız oluyor.AMD tarafı sürpriz yapıp kıyak geçmezse evet, sanırım bu saatten sonra yapacak yok.
O iki seçenek kalıyor.
Mevzu Iphone gibi oldu zaten, olayı tekele alıp insan söğüşlemek.Hiç bunların uyanıklığını çekemem sadece mfg var diye 45-50k veremem galax rtx 4070 tis sg çektim 6 taksit ile 36.4k ya
vergi iadesi ile 28 k
7800 XT ile fark çok. 7900xt 7900xtx arası diyelim.beyler bu kart 7800xt ve 7900xt arası güçtemi saf olarak
Bundan ben de alacaktım ama Aralık ayında 32k dan satıldığını görünce daha fazlasını vermeye elim gitmiyor.Hiç bunların uyanıklığını çekemem sadece mfg var diye 45-50k veremem galax rtx 4070 tis sg çektim 6 taksit ile 36.4k ya
2 ay boşu boşuna igpu ile bekledim değmezmiş vallahi performansını 4080 gerisinde olacağını da biliyordukMevzu Iphone gibi oldu zaten, olayı tekele alıp insan söğüşlemek.
50080de nvidianın sitesinde ismi var mıydıvatan hiç 5080 satmış mıydı? 5070ti bir tane bile satmadı