ali.deniz176
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
nvidia alt+z ile açıyorum sonrasında kayıt tuşuna basıyorum ama desteklenen bir oyun gereklidir uyarısı veriyor ve kayıt açmıyor nasıl ayarlayabilirim?
eski arayüzde bulmuştum ama şimdiki arayüzde bulamadım nerde olduğunu yaAyarlari biraz kurcalayan masaüstü kayıt için bir şeyin tikini açacaksınız.
aga göremiyor muyum yoksa yok mu bende? victus laptop var bende.Kayıt bölümünde en tepede
Alt F9nvidia alt+z ile açıyorum sonrasında kayıt tuşuna basıyorum ama desteklenen bir oyun gereklidir uyarısı veriyor ve kayıt açmıyor nasıl ayarlayabilirim?
aga olmuyo masaüstü kayıt etmeyi açmam lazım ama ayarlardan bulamıyorumAlt F9
Yeni menü için diyorsan alt z ye bas üstte çarpının solunda ayarlar simgesi var ona bas ondan sonra video yakalamaya girip en üstteki masaüstü yakalamayı aktifleştiraga olmuyo masaüstü kayıt etmeyi açmam lazım ama ayarlardan bulamıyorum
aga burda masaüstü yakalama diye bir yer yok snrm ya bende niye böyleYeni menü için diyorsan alt z ye bas üstte çarpının solunda ayarlar simgesi var ona bas ondan sonra video yakalamaya girip en üstteki masaüstü yakalamayı aktifleştir
sistem özelliklerinle ilgili bir durum olabilir mi ?aga burda masaüstü yakalama diye bir yer yok snrm ya bende niye böyle
baktım biraz sanırım laptoplarda bu seçenek yokaga burda masaüstü yakalama diye bir yer yok snrm ya bende niye böyle
Laptoplarda 2 ekran kartı olduğu için yapılamıyormuş ekteki videonun 10.55 inci saniyesindeki ayarları yaparak intel ekran kartını devre dışı bırakırsan düzelir.aga burda masaüstü yakalama diye bir yer yok snrm ya bende niye böyle
Alt+Z / Ayarlar / Kayıt Ayarları / Masaüstü Kaydı Etkinleştir ( Sende Gözükmüyormuş )aga burda masaüstü yakalama diye bir yer yok snrm ya bende niye böyle
evet laptoplarda 2 ekran kartı olduğu için yapılamıyormuş. laptopumda intel ve nvidia grafik kartlarını ayrı ayrı programlara ayarladığım için kapatırsam sıkıntı yaşanır. teşekkür ederim yardımın için.sistem özelliklerinle ilgili bir durum olabilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktım biraz sanırım laptoplarda bu seçenek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptoplarda 2 ekran kartı olduğu için yapılamıyormuş ekteki videonun 10.55 inci saniyesindeki ayarları yaparak intel ekran kartını devre dışı bırakırsan düzelir.