Neler Yeni

Nvidia Reflex gereklimi?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
5000
Nvidia reflex sizce gerekli bir teknolojimi ona göre ekipman dizmek mantıklımı yoksa Lamzu,Darmoshark vb. ekipman mouselar ile ekipman setup ı dizmek mi mantıklı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çok mühim değil bence.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Nvidia reflex sizce gerekli bir teknolojimi ona göre ekipman dizmek mantıklımı yoksa Lamzu,Darmoshark vb. ekipman mouselar ile ekipman setup ı dizmek mi mantıklı
Hocam gerekli bir şey değil, zaten ekipmanlarınızın reflex uyumluluğu ile alakası olmaması gerekiyor diye biliyorum.
Şu videoya bakın derim:
Buradaki videodan da anladığım kadarıyla bu uyumluluk ile direkt ölçüm sağlanmış oluyor, reflex için şu veya bu monitör veya fare gerekli değil, 9xx serisi ve üzeri nvidia ekran kartı gerekli. Ancak ekipmanların kendi gecikme değerleri önemli, bu bağlamda bütçeniz ve bilgisayarınız el verirse genellikle en iyi (tıklama) gecikme değerini Razer veriyor 8k olduğunda. Bu gecikme değerleri ile beraber farelerin genel incelemeleri için bu kanala bakabilirsiniz, ben gayet beğeniyorum:
Ve de varsa Rtings üzerinden de incelemelerine bakabilirsiniz, gecikme değerlerini test ederler.

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Batuhan Engin
Hayır, sadece ekran kartı yeterli değil. Kullandığınız ekipmanda da bu desteğin olması gerekiyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gerekli bir şey değil, zaten ekipmanlarınızın reflex uyumluluğu ile alakası olmaması gerekiyor diye biliyorum.

Buradaki videodan da anladığım kadarıyla bu uyumluluk ile direkt ölçüm sağlanmış oluyor, reflex için şu veya bu monitör veya fare gerekli değil, 9xx serisi ve üzeri nvidia ekran kartı gerekli. Ancak ekipmanların kendi gecikme değerleri önemli, bu bağlamda bütçeniz ve bilgisayarınız el verirse genellikle en iyi (tıklama) gecikme değerini Razer veriyor 8k olduğunda. Bu gecikme değerleri ile beraber farelerin genel incelemeleri için bu kanala bakabilirsiniz, ben gayet beğeniyorum:
Ve de varsa Rtings üzerinden de incelemelerine bakabilirsiniz, gecikme değerlerini test ederler.
Mallesef https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/technologies/reflex/supported-products/ sadece buradaki ürünlerle çalışıyor şimdilik monitör ve mouse reflex destekli olması gerekiyor.Zaten mouse felan monitöre takılıyor. Ama çok gerekli bir şey değil gibi

Top Bottom