Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Neden ki? Şuan bile neredeyse hiçbir miningci almazO gücü -99 mh/s yapsa daha iyi olurdu.
Neden ki? Şuan bile neredeyse hiçbir miningci almazO gücü -99 mh/s yapsa daha iyi olurdu.
3060 böyle olacaksa stoklar bitmez ve az satar ve az sattığı için ucuz olur. Yİnede bakmazlar 20-25 mh/s bunu da alırlar kesin.Ne yapsam ki ya 5600xt yi satsam mı? Çok korkuyorum.
Öyleyse alırız.2070 2080 arası olur
RTX.3060.aliniz!!:
20-25 mh ile bile kâr ederler. Yeterki ekran kartı olsun stoklarda mining yapanlar için.3060 böyle olacaksa stoklar bitmez ve az satar ve az sattığı için ucuz olur. Yİnede bakmazlar 20-25 mh/s bunu da alırlar kesin.
Bu kadar valla. Katılıyorum.İyiki yapmış.
En azından bu modelde minngcilerden satın alan çok fazla olmaz.
Bu sayede oyuncular daha uyguna ve daha rahat satın alabilir.
Oyuncular ilk gün çullanır biraz ama stoğu bitiremezler sonra satışlar iyice azalır ancak o zaman düşer ama ben risk almayıp çıktığı saat almayı planlıyorum3060 böyle olacaksa stoklar bitmez ve az satar ve az sattığı için ucuz olur. Yİnede bakmazlar 20-25 mh/s bunu da alırlar kesin.
Bu kadar valla. Katılıyorum.
Hayırlı olsun şimdidenOyuncular ilk gün çullanır biraz ama stoğu bitiremezler sonra satışlar iyice azalır ancak o zaman düşer ama ben risk almayıp çıktığı saat almayı planlıyorum
Ne beyler toplanin zotac ın şirketini basmaya gidiyoruzZOTAC Minigcileri desteklediğini açıkladı
Er ya da geç kırılacak o limit zaten, ama uğraşırlar mı bilemiyorum o kadar fazla. İşi bilenler alır fakat yazılımdan anlamayanlar almayacağı için bunu , yine rahatlar 3060 piyasası. İyi oldu aslında, oyuncularda ölsün mü şimdiBence bunlar kartlardaki o limiti kırar çok zor olmamalı.