NVIDIA RTX 3090 vs AMD RX 6900 XT (Amd VS Nvidia)

evet rx 560 bile geçer o dandirik kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti etme kanıtla
Forum forum dolaşarak zaten anlarsın bunu kanıtlamaya uğraşamam.
Tamam sen bir fanboysun ölümüne savunmaya yemin ettin ama bu gerçeği değiştirmez sadece forumda bi aralar her hafta en az 3 tane driver sorunu görüyordum, nvidia dan şu ana kadar 2 3 tane mi ne gördüm.

Bu kanal yalan 1 ay önce 3070 testi atıyordu

6000 serisi ekran kartları Nvidiaya ya 5000 serisi işlemciler Intele takıyor :)
Nvidia dan gelecek hamleyi izle, bunun altında kalmazlar.
Ben 6900XT kötü felan demiyorum fiyatı gerçekten performansına göre iddialı olmuş güzel kart. Fakat dediğim gibi ilk önce iki firmada bütün kozlarını oynasın ondan sonra tartıp ölçüp önerimizi yaparız.

Forum forum dolaşarak zaten anlarsın bunu kanıtlamaya uğraşamam.
Tamam sen bir fanboysun ölümüne savunmaya yemin ettin ama bu gerçeği değiştirmez sadece forumda bi aralar her hafta en az 3 tane driver sorunu görüyordum, nvidia dan şu ana kadar 2 3 tane mi ne gördüm.
bende her gün nvida görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia dan gelecek hamleyi izle, bunun altında kalmazlar.
Ben 6900XT kötü felan demiyorum fiyatı gerçekten performansına göre iddialı olmuş güzel kart. Fakat dediğim gibi ilk önce iki firmada bütün kozlarını oynasın ondan sonra tartıp ölçüp önerimizi yaparız.
oda doğru haklısın

bende her gün nvida görüyorum
tamam. :)
Uzatmaya gerek yok kanka fanboy olduğunu zaten kabul ediyorsun niye tartışıyoz ki :D
Ben burda sabaha kadar da gerçekleri konuşsam amd yi savunup nvidia ya çamur atacaksın boşver salla gitsin.

1.si 6900xt daha güçlü 2.si artık 6000 serisinde de ray tracing var. 3.sü 5000 serisinde bile olan fidelty fx(dlss) bu 6000 serisinde daha iyi olacak. ve noktayı da aradaki fiyat farkıyla koyarım.Driver problemi denilen şey artık çok azaldı.Böyle bir adım attıktan sonra amd driver konusunu da tamamen çözer diye umut ediyorum.

Geri