Gelmeyecek. Ama sen üzülme diye gelsin.3090 Ti diye bir kart gelebilir.
Ya yaparlar iddialaşma yapmamalarının sebebi daha üst seviye karta itmek.İsteseler yapamazlar bebeğim o işler öyle olmuyor. Şuan yapsalar ya o zaman? 3090' a falan.
Nasıl bu kadar eminsin aga çalışıyon mu Nvidia da ?Gelmeyecek. Ama sen üzülme diye gelsin.
Gelecekler kartlar belli. Haberleri takip etmiyosun belli. SKU kodları ortaya çıktı. 3080 3090 arasına kart gelicek. 3070 ile 3060 arasına gelicek. 3070 Super diye bir kart var o ise Lenovo tarafından doğrulandı.Ya yaparlar iddialaşma yapmamalarının sebebi daha üst seviye karta itmek.
2K 60 FPS Ultra da yapamazlar belki ama sadece optimizasyonu çok çok iyi yapıp alacağı fps den 30 FPS felan daha fazla aldırabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bu kadar eminsin aga çalışıyon mu Nvidia da ?
Ben her zaman Nvidia'yı desteklerim her şey FPS değildir özellik bakımından Radeon'da pek bir şey yok ki FPS bakımındanda çoğunlukla Nvidia önde oluyor fakat fiyat konusundada biraz pahalı oluyor hele laptopa gerçekten çok pahalı 10800 liraya aldığım notebook şuan 12.300 liraNvidia savaşı kaybediyor mu bana mı öyle geliyor?
Dünyanın en güçlü ekran kartı artık RX 6900 XT mi?
(Burası karışacak vaziyet alın)
DLSS karşıtı teknolojisi FidelityFX olucak. RayTracing çekirdekleri de var. Nvenc rakibi çıkar mı bilmem ReLive güzel ama çok çok iyi değil.Ben her zaman Nvidia'yı desteklerim her şey FPS değildir özellik bakımından Radeon'da pek bir şey yok ki FPS bakımındanda çoğunlukla Nvidia önde oluyor fakat fiyat konusundada biraz pahalı oluyor hele laptopa gerçekten çok pahalı 10800 liraya aldığım notebook şuan 12.300 lira
Bu,fiyata bakarak karşılaştırma yapmayacağımız anlamına gelmezNvidia her zaman daha pahalıydı, hala da öyle.
Ray Tracing, DLSS, sorunsuz driver.
Kartları sadece kaç FPS verdiğine göre kıyaslamasanız keşke.
5000 dolar ediyor ama3 günde 500 dolar kazanması için çok yüksek bir mesleğe girmesi lazım ayda 50bin dolar ediyor o kadar kolay mı sence ? 3 Günde 500 Dolar kazanmak
lna ssu5000 dolar ediyor ama