Aslında evet baya azalma var. Ama ben mesela 2 gün önce emektar kartım ile FPS sorunu yaşadım. Şans işi biraz.Ah ah. 3242432 kişiden 1 tanesi yaşıyor sorunu. Garanti diye bir şey var. Burda 6900XT' den söz ediyoruz. Az buz değil.
olabilir ve aslında kart daha satışa çıkmadı diye biliyorum testleri nasıl yapıtı acabaFakat testin gerçek olduğu da şüpheli testlere bakılırsa AMD verilerinden kat kat fazla ve yanlış büyük ihtimal.
Bende 1650 Superle sorun yaşadım 441.71 mi öyle bi driverdeyim şuanAslında evet baya azalma var. Ama ben mesela 2 gün önce emektar kartım ile FPS sorunu yaşadım. Şans işi biraz.
Nasıl bir sorundu ? Anlat bakalım.Bende 1650 Superle sorun yaşadım 441.71 mi öyle bi driverdeyim şuan
Arttıramaz derkenDriver, driver, driver, driver...
AMD bir gün stabil driverını çıkarır ama Nvidia ne yaparsa yapsın mevcut kartlarının performansını artıramaz.
O yüzden AMD diyorum.
Mesela 2060'ın hızının falan arttırıp 2060S diye piyasaya sürdüler.Arttıramaz derken?
Sen yasak felan mı koydun dostum niye arttıramasınlar?
Ne sorunu yaşadın?Bende 1650 Superle sorun yaşadım 441.71 mi öyle bi driverdeyim şuan
Rainbowda düşük FPS alıyodum.Nasıl bir sorundu ? Anlat bakalım.
Ne sorunu yaşadın?
Ben bu zamana kadar hiç yaşamadım ve hep güncel driverları kullandım.
Rainbowda düşük FPS alıyodum.
Dostum o kart oyun için değil onlar bambaşka hayalgüçlerinin oyuncaklarıen güçlü ekran kartı Quadro RTX 8000 48 GB VideoRAM var kartta rtx3090ın 3 katı fiyata satılıyordu