DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 18,358
Şu 1-2 driverda sorun vardı. Driver değiştir. Biraz daha eski bir sürüm dene.Rainbowda düşük FPS alıyodum.
Post automatically merged:
Şu 1-2 driverda sorun vardı. Driver değiştir. Biraz daha eski bir sürüm dene.Rainbowda düşük FPS alıyodum.
Arttıramaz derken?
Sen yasak felan mı koydun dostum niye arttıramasınlar?
Piyasaya süreceği kartlardan bahsetmiyorum. Satın alınmış kartlardan bahsediyorum.Mesela 2060'ın hızının falan arttırıp 2060S diye piyasaya sürdüler.
hocam oyun için demiyoruz ki en güçlü kart diyoruz en güçlüsü RTX 8000 işteDostum o kart oyun için değil onlar bambaşka hayalgüçlerinin oyuncakları![]()
Bence bunun driverla alakası yokRainbowda düşük FPS alıyodum.
Daha Ti versiyonları kesin çıkacak super olmasa da olueŞimdi NVİDİA Super kartları tanıtır.
Madem nvidia yapamaz, peki geçen neden forumda ''5500XT 1660S oldu ulaaaa'' diye geziyolardı.Piyasaya süreceği kartlardan bahsetmiyorum. Satın alınmış kartlardan bahsediyorum.
Güncel driverlar ile ufak tefek optimizasyonlar yapılır fakat 1650S'i 1660S yapamazlar driver ile![]()
Hmm ama eski drivere geçince aynı yerde 40 fps arttı. Kesin öyledir. AMD sorunsuz bu durumda.Bence bunun driverla alakası yok![]()
1650S 2K Cyberpunk LOW ayarda belki oynatır. 45FPSMadem nvidia yapamaz, peki geçen neden forumda ''5500XT 1660S oldu ulaaaa'' diye geziyolardı.
Öyle bir performans artışı olamaz değil olur optimizasyonu oyunlarda çok iyi yapsalar aylarca uğraşıp, 1650S 2K da cyberpunk bile oynatır emin ol.
Bunu yapmamalarının sebebi biraz da yüksek fiyatlı kartların satılmasını sağlamak.
Tm amd driverları çoksel.Hmm ama eski drivere geçince aynı yerde 40 fps arttı. Kesin öyledir. AMD sorunsuz bu durumda.
1650S 2K Cyberpunk LOW ayarda belki oynatır. 45FPS
İsteseler yapamazlar bebeğim o işler öyle olmuyor. Şuan yapsalar ya o zaman? 3090' a falan.Tm amd driverları çoksel.
1650S konusuna gelecek olursak ben optimizyonu çok iyi yaparlarsa dedim ki isteseler yaparlar aylarca üstüne çalışıp 2K da ultra da 60FPS verebilmesini sağlarlar.