NVIDIA RTX3050 TAHMİNİM

Dayı stock bekledikte düşmedi normalde stock tarihleri 18.00 veya 19.00 olması gerekiyor genelde siteler saat 18.00 da stock koyuyorlar ama bu sefer olmadı şaşırdık mı tabii ki hayır, RTX 3050 nin arz talebi RX 6500XT nin tahminimce 3 - 4 katı bu kart için fiyatları yükseltecekler .
19:00 olmadan aynı şeyi düşünmeye başladım, talebin inanılmaz fazla olduğunun farkındalar ve muhtemelen bırak lansman fiyatından satmayı, tek kart olarak 6K ya bile vermeyi düşünmüyorlardır. Hazır sistemle ne kadar bileşen itelersek hesabı...

19:00 olmadan aynı şeyi düşünmeye başladım, talebin inanılmaz fazla olduğunun farkındalar ve muhtemelen bırak lansman fiyatından satmayı, tek kart olarak 6K ya bile vermeyi düşünmüyorlardır. Hazır sistemle ne kadar bileşen itelersek hesabı...
Yarın ola hayrola şu saatten sonra itopya hariç hiçbir marka veya satıcı stock girmeyecektir diye düşünüyorum, itopyanında sunucusu çok iyi olduğu için girse bile site çökecektir yine kimse alamayacaktır bir dejavu daha yaşanacak gibi.

Şu an evden Beylikdüzü itopyaya 25km 30km uçarak giderim fiziksel olsa benim gibi çok insan gider
Uçarak gitseniz zaten 3050’ye ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum :d

Bugün kesin satışa çıkacak mı o da belli değil.

Yiğenimi pc başına oturttum F5'e bastırıyorum 17.00'ten beri. Ne zaman gelecek bu stoklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,430
Üyeler
190,913
Son üye
DARLAYIC1
Geri