Nvidia sorunlu driver

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar 1650 model ekran kartı kullanıyorum. Söylenenlere göre 456.71 sürümlü driver sıkıntılıymış. Bunu sonradan gördüm bir önceki sürüme nasıl geçirebilirim?

Sorun yaşadın mı?

Arkadaşlar 1650 model ekran kartı kullanıyorum. Söylenenlere göre 456.71 sürümlü driver sıkıntılıymış. Bunu sonradan gördüm bir önceki sürüme nasıl geçirebilirim?
DDU ile kaldırıp kurmak istediğin sürümü kurabilirsin.

RTX 2070 kullanıyorum benim için 456.55 sıkıntılıydı bu sürüm daha düzgün eğer sorun yoksa geçmene gerek yok.

Yani bi fps düşüklüğü yok değil, 1 2 hafta önce 120 110 fps arası aldığım gtada şuan max 90 alıyorum ama sebebi driver mi bilemiyorum.
Bence birden fazla oyunda test et öyle geç şuanda geçmek için bir sebep yok gibi.

Bence birden fazla oyunda test et öyle geç şuanda geçmek için bir sebep yok gibi.
Yani diğer oyunlarda GTA kadar fps düşüşü yok bir sonraki sürüm gelince belli olur zaten şuanlık dursun bakalım

Yani diğer oyunlarda GTA kadar fps düşüşü yok bir sonraki sürüm gelince belli olur zaten şuanlık dursun bakalım
Bence de geçmene gerek yok fakat illaha geçeceksen DDU ile sürücünü silip bir önceki sürümü kurabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,599
Üyeler
191,131
Son üye
batuhan4503
Geri