cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
değilUmarım ironidir.
değilUmarım ironidir.
Dediğiniz çok saçma. DLSS şuan ki teknolojiler içerisinden biçilmiş kaftan. Diğer yandan amd dlss'e rakip olarak fsr çıkarttı ama tam bir rezalet. Yazılım konusuna hiç girmiyorum bile nvidia ekran kartları kullanıpta yazılım sorunlarıyla karşılaşan çok nadir insan gördüm. Diğer taraftan amd'nin yazılım konusuna gelirsek wattman hataları crash hataları gırla devam ediyor.insanlar nvidia'yı tanrılaştırdığı için, dlss çok iyi olduğundan falan değil.
Bende RX 6500xt kullanıyorum fakat bütçem yetseydi 3050 alırdım. Ama yine de objektif olmak lazım doğrusu budur.@Knispel Arkadaşın yorumunun ironi olmasını istedim fakat çıkmadı. Yazmaya üşenip tartışmak istemedim, yazmışsınız elinize sağlık. Şu an yeni bir kart olacak olsam yine AMD almam, aldırmam.
CPU için çok uğraştılar ve başardılar fakat ekran kartlarında benim gözümde rakip değiller.
Nvidia'yı şu konuda eleştiririm, şu denetim masasını düzeltin be arkadaş artık, milat oldu.
3070 sattım aynı paraya 6900 xt ye geçtim iyi ki geçmişim cyberpunk da dlss açmıştım, kör oldum çamur. 3070’in performansı da çok kötüydü zaten 2k da çoğu oyunda 165 fps alamıyordum adamlar bebe kazıklıyor saçma sapan paraya saçma sapan performansDediğiniz çok saçma. DLSS şuan ki teknolojiler içerisinden biçilmiş kaftan. Diğer yandan amd dlss'e rakip olarak fsr çıkarttı ama tam bir rezalet. Yazılım konusuna hiç girmiyorum bile nvidia ekran kartları kullanıpta yazılım sorunlarıyla karşılaşan çok nadir insan gördüm. Diğer taraftan amd'nin yazılım konusuna gelirsek wattman hataları crash hataları gırla devam ediyor.
Bütçesi düşük insanlar mecburen amd kartlarına yönelecek fakat ister yazılımdan tutun ister performanstan tutun nvidia'yı geçmesi için amd'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım.
Çünkü 6900xt 3070'e rakip olarak çıkmadı 3090'a rakip olarak çıktı. Gidin 3090 alın öyle bu mesajı yazın.3070 den 6900 xt ye geçtim iyi ki geçmişim cyberpunk da dlss açtım kör oldum çamur
Ayrıca dlss'i performans moduna getirdiğiniz zaman görüntü bulanıklaşır. Gerçi performans moduna getirseniz bile fsr'nin kalite modundan daha iyi.3070 sattım aynı paraya 6900 xt ye geçtim iyi ki geçmişim cyberpunk da dlss açmıştım, kör oldum çamur. 3070’in performansı da çok kötüydü zaten 2k da çoğu oyunda 165 fps alamıyordum adamlar bebe kazıklıyor saçma sapan paraya saçma sapan performans
3090 30-40K iken 6900XT 17-19'a bulunuyor.Çünkü 6900xt 3070'e rakip olarak çıkmadı 3090'a rakip olarak çıktı. Gidin 3090 alın öyle bu mesajı yazın.
Yani 3070’i sattığım paranın üstüne 1 kuruş bile eklemeden 6900 xt’yi almıştım o zamanlar ayrıca dlss 3090’da daha iyi 3070’de daha kötü diye bir şey yok ikisinde de aynıÇünkü 6900xt 3070'e rakip olarak çıkmadı 3090'a rakip olarak çıktı. Gidin 3090 alın öyle bu mesajı yazın.
Kalite modunda kullanıyordum, daha doğrusu çok kötü olduğundan kullanmıyordumÇünkü 6900xt 3070'e rakip olarak çıkmadı 3090'a rakip olarak çıktı. Gidin 3090 alın öyle bu mesajı yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca dlss'i performans moduna getirdiğiniz zaman görüntü bulanıklaşır. Gerçi performans moduna getirseniz bile fsr'nin kalite modundan daha iyi.
3090'da stok sorunu var o yüzden fiyatları çok yüksek. Zaten fiyat konusuna bir şey söylemedim dlss, yazılım ve performans konusundan bahsettim.3090 30-40K iken 6900XT 17-19'a bulunuyor.
3070 ile 6900'ü karşılaştırdığınız için bunu söyledim dlss tabi ki de ikisinde de aynı.Yani 3070’i sattığım paranın üstüne 1 kuruş bile eklemeden 6900 xt’yi almıştım o zamanlar ayrıca dlss 3090’da daha iyi 3070’de daha kötü diye bir şey yok ikisinde de aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalite modunda kullanıyordum, daha doğrusu çok kötü olduğundan kullanmıyordum