Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,275
Hayırlı olsun batmaz rahat ol path tracing gelince amd ölecek iyiceNvidia batmaz dimi la? Daha yeni 5070 aldık la.
Hayırlı olsun batmaz rahat ol path tracing gelince amd ölecek iyiceNvidia batmaz dimi la? Daha yeni 5070 aldık la.
performans kadar ne kadar uzun süre aynı performansı koruduguda önemli bunun için saglam sogutmalı markaları öneriyorum hepGünümüzde insanlar bir şeyleri zar zor borç harç şekilde alıyor zaten. Düşük fiyata ne kadar performans sunduğuna bakmak lazım.
tamam o yüzden amd olabilir ama günümüzde oyunlarda optimizasyon yok tekonloji gerekiyor ve bunu nvdia veriyorGünümüzde insanlar bir şeyleri zar zor borç harç şekilde alıyor zaten. Düşük fiyata ne kadar performans sunduğuna bakmak lazım.
1 ay önce 32kya almıştık. Fiyatların düşmesini hiç beklemiyordum.Kaça aldın bide ne zaman aldın
hangi model1 ay önce 32kya almıştık. Fiyatların düşmesini hiç beklemiyordum.
Twin X2.hangi model
ilk ekran kartım intel 250 birşeydi sonra bayagı gt730 kullandım bi ara gt1030 2 gb oldugu için cazip geliyordu
Evet driver gibi konularda Nvidia önde zaten ona lafım yok. İyiye iyi kötüye kötü diyip tarafsız olmak lazım. Ben şu gözden bakıyorum:tamam o yüzden amd olabilir ama günümüzde oyunlarda optimizasyon yok tekonloji gerekiyor ve bunu nvdia veriyor
yazarkene dikkatim dagildi kusuruma bakmayin yanlis yazmis olabilirimEvet driver gibi konularda Nvidia önde zaten ona lafım yok. İyiye iyi kötüye kötü diyip tarafsız olmak lazım. Ben şu gözden bakıyorum:
Herkes bu forumdakiler kadar bilgili değil. Bilgili olmak zorunda da değil. Toplum arasında bazı yalan bilgiler kapılaşmış durumda. Hiçbir şekilde teknolojiden anlamayan iki kişinin ekran kartı aldığını düşünelim. Bu adamlar sadece driver kurmaktan başka bir şey bilmiyor. DLSS,FSR gibi teknolojilerden haberleri yok. Biri 5070Ti alsın biri 9070XT alsın. Hangisi daha çok performans alır ve memnun kalır? AMD olan tabii kide. O yüzden kas gücüne de önem vermek lazım.
SAF gücü önemli ama tr gibi ülkelerde insanlar bir sistemi 10 yıl kullanmak ister alım gücünden dolayı ve bu teknoloji olmadan olmaz benceEvet driver gibi konularda Nvidia önde zaten ona lafım yok. İyiye iyi kötüye kötü diyip tarafsız olmak lazım. Ben şu gözden bakıyorum:
Herkes bu forumdakiler kadar bilgili değil. Bilgili olmak zorunda da değil. Toplum arasında bazı yalan bilgiler kapılaşmış durumda. Hiçbir şekilde teknolojiden anlamayan iki kişinin ekran kartı aldığını düşünelim. Bu adamlar sadece driver kurmaktan başka bir şey bilmiyor. DLSS,FSR gibi teknolojilerden haberleri yok. Biri 5070Ti alsın biri 9070XT alsın. Hangisi daha çok performans alır ve memnun kalır? AMD olan tabii kide. O yüzden kas gücüne de önem vermek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazarkene dikkatim dagildi kusuruma bakmayin yanlis yazmis olabilirim
ah lan şuan 3 fanlı modeller https://www.akakce.com/ekran-karti/...uex-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,989522817.html o kdr çok kötü olmuş senin için ama h.o soğutması nasılTwin X2.
Teknoloji olmasın diye bir derdim de yok. Bilgisi olan adam aldığı şeyin her şeyinden yararlanmak ister zaten. Benim dediğim gibi hiç bilgisi olmayan iki insanın gözünden bakın.SAF gücü önemli ama tr gibi ülkelerde insanlar bir sistemi 10 yıl kullanmak ister alım gücünden dolayı ve bu teknoloji olmadan olmaz bence