cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,895
Benım pc evde acık işteyim coktan inmiştir bile .dÇok detaylarıyla ne geldiğini ne değiştiğini yazmışsın süper driver.
Benım pc evde acık işteyim coktan inmiştir bile .dÇok detaylarıyla ne geldiğini ne değiştiğini yazmışsın süper driver.
İnternette çok gördüm amd de driveri üstüne kurunca ısınma gibi fps düşmesi gibi sorunlar oluyormus denedim 10 15 fps gibi düşmeler olduBen AMD' de hep üstüne kurdum 1 kere sorun yaşamadım
Ekran kartına göre değişiklik gösteriyor galiba sen de ne var? bende 1050 Tİ mobilebende sürekli 630 bro
1650 ti mobil var bende deEkran kartına göre değişiklik gösteriyor galiba sen de ne var? bende 1050 Tİ mobile
Senin ekran kartı daha güçlü o yüzden sende daha yüksek galiba.1650 ti mobil var bende de
Bende bir düşüş olmadı. Garip. İstersen kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğine basıp kur.İnternette çok gördüm amd de driveri üstüne kurunca ısınma gibi fps düşmesi gibi sorunlar oluyormus denedim 10 15 fps gibi düşmeler oldu
valla bilgim yok o konudaSenin ekran kartı daha güçlü o yüzden sende daha yüksek galiba.