NZXT 750W C750 80+ Bronze vs DeepCool PK750D

lebowskia

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba sistemim RTX 4070, 13600k olacak, bu iki psu arasında kaldım ama malesef fiyat farkı 1.000 lira oldu NZXT fiyatı arttı malesef, sizce NZXT C750 1.000 lira fiyat farkına değer mi?

Değmez agam sonuçta aynı işlev çok fark yaratmaz.

Değmez agam sonuçta aynı işlev çok fark yaratmaz.
teşekkürler, şansa az önce baktım incehesapta sınırlı stok olarak indirimli gelmiş, 2.280 liraya, aldım hemen, ben aldıktan sonra stok bitti, DeepCool ile karşılaştırınca hep NZXT öneriliyor kaçırmayayım dedim.
DeepCool ile 300 lira fark vardı, umarım 300 lira farka değer.

teşekkürler, şansa az önce baktım incehesapta sınırlı stok olarak indirimli gelmiş, 2.280 liraya, aldım hemen, ben aldıktan sonra stok bitti, DeepCool ile karşılaştırınca hep NZXT öneriliyor kaçırmayayım dedim.
Hayırlı olsun.

Deepcool alıp geçin.

Ben NZXT aldım CW çıktı onunla uğraşıyorum satıcı firma ile garanti firması elimizde aynı ürün yok diyorlar ne yapacağım bilemedim. NZXT nin kendi sitesine yazdım sipariş numarasını yazdım böyle bir satışımız yoktur dediler Türkiye distribütörünü de bulamadım bakalım ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,763
Üyeler
192,496
Son üye
Celalcan
Geri