Neler Yeni

NZXT 850W 80+ Gold PSU ile Galax 4070 Super uyumlu olur mu?

Bolthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orkun
Bir yerde okuduğuma göre Psu ve Gpu'nun girişleri uyumlu değilmiş ve dönüştürücü kullanmak gerekirmiş. Bu doğru mu acaba?

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gülduran
pci5 desteklemiyor psu. Ama ekran kartının içinden çevirici çıkıyor. Eğer sıfırdan psu alacaksan pci5 destekli güç kaynağı almanı tavsiye ederim. Bu paralara 850w bulursun.

Bolthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pci5 desteklemiyor psu. Ama ekran kartının içinden çevirici çıkıyor. Eğer sıfırdan psu alacaksan pci5 destekli güç kaynağı almanı tavsiye ederim. Bu paralara 850w bulursun.
Teşekkür ederim cevabın için XPG Core Reactor 850W destekliyor mu acaba bilgin var mı?

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gülduran
Teşekkür ederim cevabın için XPG Core Reactor 850W destekliyor mu acaba bilgin var mı?
Aynı psu bendede var desteklemiyor ama dediğim gibi ekran kartı içinden çevirici çıkıyor öyle kullanabilirsin. Bu attığım psu destekliyor. Destekleyenlerde pci5.0 yazıyor.

Bolthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı psu bendede var desteklemiyor ama dediğim gibi ekran kartı içinden çevirici çıkıyor öyle kullanabilirsin. Bu attığım psu destekliyor. Destekleyenlerde pci5.0 yazıyor.
Çeviriciler ile kullanıldığında mavi ekran vs. verdiğini söyleyenler gördüm o yüzden pek emin olamadım. Bütçe meselesi de var tabi ;/

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çeviriciler ile kullanıldığında mavi ekran vs. verdiğini söyleyenler gördüm o yüzden pek emin olamadım. Bütçe meselesi de var tabi ;/
ATX 3.0 yada PCIE 5.0 diye geçer tek kanal 12w girişi örnek alttaki PCIE 5.0 destekli 750w

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Bir yerde okuduğuma göre Psu ve Gpu'nun girişleri uyumlu değilmiş ve dönüştürücü kullanmak gerekirmiş. Bu doğru mu acaba?

Benim tavsiyem bu. Markayı duymamış olabilirsin belki ama Japon kapasitör kullanıyor. High power ile üretecisi aynıymış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,683
Üyeler
164,717
Son üye
Herdeja
Top Bottom