Charmander0
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba acaba bunun gibi c tier bir psu ryzen 7600 ve rx 9070 için iyi midir yoksa riske girmeyip en azından b tier bir psu mu almalı ?
normalde c tier yeterli ama 9070 spikeları nasıl bilmiyorum 300wları falan görüyorsa alınmamalı.Merhaba acaba bunun gibi c tier bir psu ryzen 7600 ve rx 9070 için iyi midir yoksa riske girmeyip en azından b tier bir psu mu almalı ?
arada 1000 tl lik farka değer derseniz alın normale göre ucuzlamış ama bu da alınabilir.
![]()
Archon Arc-750 750w 80 Plus Bronze Power Suppl - PttAVM
Archon Arc-750 750w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı ( 3 Yıl Garantili ) ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Gameforce GF750 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce GF750 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Düz 9070 ise 12V kanalından gerçekten 650W veren PSU bile fazlasıyla yeterli.Merhaba acaba bunun gibi c tier bir psu ryzen 7600 ve rx 9070 için iyi midir yoksa riske girmeyip en azından b tier bir psu mu almalı ?
NZXT biraz daha kaliteli.MSI MAG A750BN PCIE5 750W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750BN PCIE5 750W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu nasıl
Benim aldığım 9070 2x8 pin ve aslında halihazırda kullandığım psu 650w ama eski sayılır ve büyük ihtimal kalitesizdir.Konudaki psu yu aldım bakalım umarım üzmezDüz 9070 ise 12V kanalından gerçekten 650W veren PSU bile fazlasıyla yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PSU'nuzun etiketini atabilir misiniz?Benim aldığım 9070 2x8 pin ve aslında halihazırda kullandığım psu 650w ama eski sayılır ve büyük ihtimal kalitesizdir.Konudaki psu yu aldım bakalım umarım üzmez![]()
Şu anda evde değilim fakat thermaltakein v200 tg kasasindan çıkan psu eve gidince etiketini de atabilirimPSU'nuzun etiketini atabilir misiniz?
Tierin pek bir önemi yok. Önemli olan transient response testindeki performansı. Ayrıca kablonun taşıyabileceği maksimum amperde var tabiiki. Nzxt bu sebeple vaat ettiği 750w'ı veremiyor denebilir.Merhaba acaba bunun gibi c tier bir psu ryzen 7600 ve rx 9070 için iyi midir yoksa riske girmeyip en azından b tier bir psu mu almalı ?
Hocam 3080 icin bu psu önerebilir misiniz Max 3k bütcem 200-300 daha cikabilirimTierin pek bir önemi yok. Önemli olan transient response testindeki performansı. Ayrıca kablonun taşıyabileceği maksimum amperde var tabiiki. Nzxt bu sebeple vaat ettiği 750w'ı veremiyor denebilir.
UpTierin pek bir önemi yok. Önemli olan transient response testindeki performansı. Ayrıca kablonun taşıyabileceği maksimum amperde var tabiiki. Nzxt bu sebeple vaat ettiği 750w'ı veremiyor denebilir.
Hocam 3080 icin bu psu önerebilir misiniz Max 3k bütcem 200-300 daha cikabilirim